Basienkaaa
Fanka BB :)
hej
bzyczek na pewno po takiej serii pechowej w koncu przyjdzie czas na wiecej szczęścia. Duzo zdroweczka!
anitha moj ma 2 miesiace i mam problem bo w pasie mi sie nie miesci
joasia no to pewnie sie cieszycie bardzo, ze parka! gratuluje
a u nas...jutro przeprowadzka jak ja to przezyje, juz nie mam sily ale na szczescie malego uspilam wiec biore sie do roboty moze zasnal na dluzsza chwilke...
ooo wlasnie zapomnialam mam pytanko, ktora z was ma fotelik maxi cosi?? mojego jak ubiore grubiej to biedy sie denerwuje bo mu ciasno, niby do 13kg ten fotelik i nie wiem czy wyciagnac ta wkladke bo w instrukcji jest ze do 5 m-ca dziecko musi byc z ta wkladka! i nie wiemm..a
my na poczatku lutego lecimy do pl i chcialam wziac stelaz i fotelik wpiety jak to jest w rayanerze leciala ktoras z was?? bo nie wiem czy policza ta jako wozek czy jako wozek i fotelik?
milego dnia
bzyczek na pewno po takiej serii pechowej w koncu przyjdzie czas na wiecej szczęścia. Duzo zdroweczka!
anitha moj ma 2 miesiace i mam problem bo w pasie mi sie nie miesci
joasia no to pewnie sie cieszycie bardzo, ze parka! gratuluje
a u nas...jutro przeprowadzka jak ja to przezyje, juz nie mam sily ale na szczescie malego uspilam wiec biore sie do roboty moze zasnal na dluzsza chwilke...
ooo wlasnie zapomnialam mam pytanko, ktora z was ma fotelik maxi cosi?? mojego jak ubiore grubiej to biedy sie denerwuje bo mu ciasno, niby do 13kg ten fotelik i nie wiem czy wyciagnac ta wkladke bo w instrukcji jest ze do 5 m-ca dziecko musi byc z ta wkladka! i nie wiemm..a
my na poczatku lutego lecimy do pl i chcialam wziac stelaz i fotelik wpiety jak to jest w rayanerze leciala ktoras z was?? bo nie wiem czy policza ta jako wozek czy jako wozek i fotelik?
milego dnia
wiec np ubranka na 6-9 mc ubieralam mu jak mial 3-4 mce , w tej chwili ubrania maja wspolne pomimo ze 2 lata roznicy jest miedzy nimi - patryk jest nizszy od dominika tylko o 6 cm 
jablak tez nie pozwala kroic bo wtedy juz nie jest to jablko;-) to co obieram ze skorki to np banan bo ze skorka raczej nie da rady zjesc;-):-) ja takie zatrucie kiedys mialam ze moj tato po pogotowie dzwonil i okazalo sie ze skorka z pomidora byla na zoladku wiec to chyba nie ma regoly czy czlowieczek jest duzy czy maly. czasem sie poprostu zdazy
a koniec koncow spaceru nie bylo bo chlusnela znowu i kolejne ogarniencie bajzlu bylo, ta zaplakana i zmeczona bo ilez mozna rzygac wiec polozylam ja spac z kubkiem wody.
teraz slysze ze sie budzi powoli i bedzi emega glodna a jedyne co moge jej dac to tost z maselkiem lub bulka ktora w sumie od rana meczy i cos nie ma na nia ochoty
to bede miec chwilke zeby sie polozyc bo kregoslup mi do dooki ucieka normalnie
... Wczoraj przyszłam z pracy tak zmarznięta, że wzięłam tylko szybko prysznic i nura do łóżka. A o 4 rano się obudziłam i nie mogłam spać.