reklama
callina
Fanka BB :)
Pewnie beta dodatnia i świętujeMamaR zamilkła już Nas nie lubi chyba![]()

Ogromnie mi przykro!U mnie biochem tak jak myślałam
13.03 beta 6.8
15.03 beta 13.31
17.03 beta 12.9
Może następnym razem

penguinlicious
Moderator
Serio dożylnie? Może to kwestia tego, że w klinice? Bo dziewczyny, które miały sobie podawać same (ja pewnie będę do nich niebawem należeć) podawały podskórnie w brzuch.U nas accofil podawaliśmy tylko i wyłącznie dożylnie, do podania kwalifikował immunolog na podstawie badań - 1 albo 2 buteleczki po 100 ml przed transferem, później według zaleceń w 3/7 dpt![]()
Ostatnia edycja:
K_89
Przykro miU mnie biochem tak jak myślałam
13.03 beta 6.8
15.03 beta 13.31
17.03 beta 12.9
Może następnym razem

penguinlicious
Moderator
No ten duży pęcherzyk na prawym rzeczywiście jakoś dziwnie wyglądaJestem po wizycie edometrium 9mmi
I Mowil że nie było owulacji. Bo niema płynu w zatoce Douglasa. Ciałko żółte tak jakby jest na pecherzyku grafta ..
Jakiś nowy jest lekarz.na górze prawy jajnik na dole lewy

penguinlicious
Moderator
Trochę wskazuje, ale lekarze czasem zbyt szastają tą diagnozą, a ona wcale nie musi być oczywista. AMH to jeden ze wskaźników, który może wskazywać na PCOS, ale potrzebnych jest jeszcze kilka dla potwierdzenia. Samo wysokie AMH na pewno nie świadczy o PCOS.Jakie macie AMH? Czy wynik 5,99 nie wskazuje trochę na pcos?
penguinlicious
Moderator
Bardzo mi przykro…U mnie biochem tak jak myślałam
13.03 beta 6.8
15.03 beta 13.31
17.03 beta 12.9
Może następnym razem

Justi1234
NicCzy masz już jakieś krwawienie, plamienie?
reklama
penguinlicious
Moderator
Czuję się słabo i jest mi w trzon przykro@penguinlicious a jak u Ciebie ? Testowałaś jeszcze ? jak się czujesz ?

Testowałam w sobotę wieczorem dopiero, jak wróciłam z uczelni, to było już biało. Wczoraj zaspałam na zajęcia, więc nie testowałam, a jak wróciłam, to nie chciałam sobie dodatkowo pogarszać humoru. Koleżanka z roku ledwo świętowała pierwsze urodziny swojego dziecka (dosłownie, kilka dni wcześniej), a już jest na półmetku kolejnej ciąży. I wczoraj mnie mega uderzyło, że ciężko mi nawet patrzeć na jej rosnący brzuch, mimo że się kumplujemy bardzo i naprawdę się cieszę. Ale ja też już miałam być w ciąży…

Podziel się: