Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ladnie! My tu marzniemy a Ty się możesz opalać i wygrzewac! [emoji6] Ja uwielbiam ciepło i słoneczko więc zazdroszczę! Chociaż święta w takim wydaniu wydają mi się dziwne!Hej, u mnie dzisiaj w cieniu 33 stopniedobrze ze wieje. na razie nie mam brzucha to tez jakos tam daje rade. Na kondycje narzekac nie moge, moj dwulatek pomaga ja utrzymac. Waga tez dzieki niemu wolniej wzrasta. Jedyne co to ten upal, a lato zaczyna sie za jakis miesiac...
a tak ogolnie to ludzie maja juz choinki w domach! Tesknie za polskimi swietami, bo tutaj swiateczny przysmak to owoce morza, salatki z mlodych warzyw, lody, pavlova z truskawkami itd bleee. Ja chce grzybowa
ja bym się zdecydowanie zamieniła, nie cierpię zimna a najlepiej czuję się w cieple ale takim porządnymu mnie dzisiaj w cieniu 33 stopnie

Najpierw skoczymy do kuzynki ktora podobno ma dla nas wyprawke na pierwszy rok po swoich corkach mowila tez o łóżeczku. Dlatego tak wypytywala czy chlopiec czy corka bedzie bo miala dla dziewczynki tylko