Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie nie tylko tu w Anglii pare dni temu miałam wizytę u położnej i ona kazała sie zaszczepić ze względu na dziecko...a z zatokami byłam u lekarza ale powiedział ze nie może nic mi dać bo jestem w ciąży a leki na zatoki nie można podawać kobietom w ciąży...a tu o zatoki jest łatwo bo albo wieje albo deszcz pada a co dopiero będzie jak śnieg spadnie...ojej ja bym się bała szczepić, jak jeszcze nie doleczone zatoki masz... w ogóle nie rozumiem szczepionki na grypę, jak co roku inny wirus jest, ale to moje zdanie
co roku się szczepiłaś?
ja bym się nie szczepiłaWłaśnie nie tylko tu w Anglii pare dni temu miałam wizytę u położnej i ona kazała sie zaszczepić ze względu na dziecko...a z zatokami byłam u lekarza ale powiedział ze nie może nic mi dać bo jestem w ciąży a leki na zatoki nie można podawać kobietom w ciąży...a tu o zatoki jest łatwo bo albo wieje albo deszcz pada a co dopiero będzie jak śnieg spadnie...