reklama

Marcowe mamusie 2017

to co ma się wchłonać to się wchłonie, musi wylecieć, bo w końcu to się rozpuszcza :)

przykro mi bardzo :( do lekarza idź, lepiej upewnić się, że wszystko się oczyściło.

zawsze możesz przenosic i byc "rasowa" marcówką :D

Dziewczyny zazdroszcze Wam tych mdłosci, ja już je miałam, a teraz mi przeszły i bardzo się boje, ze ciaża przestała się rozwijąć :(
Monka Dzieeeeki, ale jednak wolę być taką udawaną niż przenosić :-P.

Też.mi minęły, w pierwszej ciąży miałam identycznie. Także spokojnie

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
Lilija, nie wyganiam Cię :* Zostań :tak:

Dyana, powodzenia na wizycie &&&&&&

A ja w poprzedniej ciąży miałam dość wysokie ciśnienie, nie pamiętam ile ale byłam z tego powodu w szpitalu. A to wszystko ze stresu. Przed każdą wizytą się tak stresowałam, że jak mi mierzyła ciśnienie to miałam wysokie.

Lilija, nie wyganiam Cię :* Zostań :tak:

Dyana, powodzenia na wizycie &&&&&&

A ja w poprzedniej ciąży miałam dość wysokie ciśnienie, nie pamiętam ile ale byłam z tego powodu w szpitalu. A to wszystko ze stresu. Przed każdą wizytą się tak stresowałam, że jak mi mierzyła ciśnienie to miałam wysokie.
O tak wysokie ciśnienie jest niebezpieczne w ciąży. Chyba z tego co pamiętam powyżej 140 (?). Koleżanka miała przez to wcześniej rozwiązaną ciążę

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

To ja miałam 80/60 i mi lekarz powiedział ze dobre !!! A wychodzi na to ze mam niskie ! Mój lekarz czasami mnie denerwuje bo on tak za duzo mi nie powie zeby zamieszania nie robić . Ale mógłby mi powiedzieć ze mam niskie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mialam wysokie cisnienie i przez to rozwiazanie ciazy miesiac przed terminem, teraz lekarz mowi, ze to sie powtórzy, wiec czesto mierze cisnienie, ale na razie 120/80 wiec jestem spokojna, natomiast zaczynaja mi puchnac stopy po południu, ale tez pewnie przez upały.

Ja tez mialam wysokie cisnienie i przez to rozwiazanie ciazy miesiac przed terminem, teraz lekarz mowi, ze to sie powtórzy, wiec czesto mierze cisnienie, ale na razie 120/80 wiec jestem spokojna, natomiast zaczynaja mi puchnac stopy po południu, ale tez pewnie przez upały.
Mi też w upały puchną stopy , akurat teraz tragedii nie ma, ale rok temu jak byłam na finiszu z synkiem to wyglądałam jak OGR!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry