Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dlatego mi nawet przez myśl nie przeszło, że mówimy o takim stanie zaawansowania Będę robić wszystko żeby nią nie być :-) Mi smakuje wszystko, nie mam ciągot, ale staram się mieć umiar, bo wiadomo...Paulyna - nie musisz byc duza mamusiamoja kolezanka byla duzą mamusia ale to dlatego ze w ciąży objadala sie słodkim. Mnie bardziej ciągnie do kwaśnego np wczoraj o 24h jadlam koreczki śledziowe
Słodkie owszem ale to np 2 cukierki ptasiego mleczka i mam dosyć.
Tak to się zdarza i często właśnie zdarza się w trakcie ciąży (przpeuklina kresy białej czy przepuklina pępkowa) u mnie ta różnica, że już to miałam przed ciążą :-) Pozostaje mi dbać o siebie i nie zadręczać się czarnymi scenariuszami. A najgorsze co może być to czytać wujka googlePaulyna - jesli konsultowalas to nawet z 2 lekarzami i to różnych dziedzin to moim zdaniem mozesz byc spokojnaNie jestes pierwszą osobą w ich karierze medycznej z takim schorzeniem. Inaczej jakbys byla pierwszym ale widocznie to sie zdarza
Tez by mi to siedzialo w glowie ale pozytywnym efektem byloby to że jeszcze bardziej pilnowalabym żeby sie oszczedzac by organizm byl obciazony tylko ciąża
![]()
Ja mam tak samoDziewczyny a ile już przytyłyście od poczatku ciąży? Czy w ciąży jest jakis moment bardzo szybkiego przyrostu wagi? Ja od poczatku ciąży przytylam prawie 3kg (skonczony 16 tc)![]()