Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teoretycznie tak, ale każdy przypadek jest inny i nie wiadomo, jak się to potoczy, dlatego to taka zagadka poniekąd ;-)Moim zdaniem każdy ma różne obawy w ciąży, boi się różnych chorób itd, Ty jesteś w lepszej sytuacji mimo wszystko, bo wiesz że jesteś pod opieką dobrych lekarzy, którzy znają dany przypadek i wiedzą w jaki sposób Ci pomóc i w ten sposób powinnaś czuć się pewnie i bezpiecznie![]()
dokładnie, dlatego wolę myśleć o pozytywniejszych rzeczach o czwartkowym badaniu usgNajważniejsze jest pozytywne myślenie, wiadomo najlepiej by było, żeby żadne takie lub inne cholerstwo nikomu się nie przytrafiało, ale jak już jest trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze![]()
SuperHej ☺ u mnie, przedwczorajsze USG pokazało, że będzie chłopak❤
Meeega się cieszę![]()
A jak sie polozysz i przylozysz reke tak nizej to nie czujesz czasem jakis wypuklosci? Ja myslalam ze pierwsze ruchy to bede czuc takie no... nagle a ja minimalnie czuje brzuchem, a dłonią sprawdzam i potwierdzam czy rzeczywiscie cos wystajeTermin mam na 1.03 a w śr zaczynam 18 tc. A ruchów nadal nie czuję, ale to pierwsza ciąża i łożysko na przedniej ścianie, więc pewnie ze 2 tyg poczekam jeszcze.

Jednak mi to nie przeszkadza, bo nie jestem grubasem i po 3-4mies.po porodzie od razu ważę mniej niż przed zajściem;-) Nie mam żadnych rozstępów itp.