reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny czy już któraś miała zleconą krzywą cukrzycową? Ja jeszcze nie ale w sumie to się cieszę bo nie chcę jej robić, sama badam sobie cukier a pić tego świństwa za bardzo nie chce chyba że nie będzie wyjścia...
Ja jestem po krzywej cukrowej (polecam glukozę cytrynowa ) i jestem tez juz po wizycie dla cukrzyczek na karowej. Mam dietę ustaloną i od 4 tygodni wdrażam ją w życie. Pierwsze dni byly straszne, ale teraz to juz idzie calkiem nieźle ;-)

reklama
Ja krzywej cukrowej nie miałam jeszcze. Wczoraj na wizycie ginekolog powiedział, ze da znać kiedy. Narazie będę miała kontrolowana morfologię i mocz. No i pare razy z racji grupy krwi Rh - przeciwciała.
A glukoza cytrynowa jest normalnie dostępna? Słyszałam tylko, ze znajome sok z cytryny sobie wkrapialy :-)

Ja krzywej cukrowej nie miałam jeszcze. Wczoraj na wizycie ginekolog powiedział, ze da znać kiedy. Narazie będę miała kontrolowana morfologię i mocz. No i pare razy z racji grupy krwi Rh - przeciwciała.
A glukoza cytrynowa jest normalnie dostępna? Słyszałam tylko, ze znajome sok z cytryny sobie wkrapialy :-)
Tak kupiłam w aptece
WP_20160826_22_05_14_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20160826_22_05_14_Pro.jpg
    WP_20160826_22_05_14_Pro.jpg
    583,6 KB · Wyświetleń: 541
Ja robilam w 10tc i drugi raz robie 25tc.
Ja tez mam rh- i przeciwciala raz badanie. Nie wspiminal ze bd jeszcze badane..
Glukoze cytrynowa kupilam normalnie w aptece

f2w3d5qpashmx8j8.png
a mi właśnie powiedział, że będę same przeciwciała badać ze 2 razy i potem jeszcze w szpitalu... także nie wiem :/

A miałyście złe wyniki glukozy wcześniej?
Mi dopiero koło 20 tc powiedział, żeby krzywą zrobić...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry