Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
boziu jak dawno tu nie zaglądałam, albo na zamknięty albo na fb wchodzę[emoji12] witam wszystkie nowe mamy[emoji4]
u mnie jeszcze rodzinka siedzi, jutro dojeżdża wujo z kuzynem i do wtorku wszyscy będą.
Z synem do ok 13tc miałam mdłości ale lekkie. Z córką było o wiele gorzej a i mdłości do 20tc.
Teraz ponoć chłopak a mdłości o wiele gorsze niż w ciąży z córką i dalej trwają.
W Poznaniu wychodzi slonko ja juz po sniadaniu. Wyczytalam ze platki owsiane sa bardzo zdrowe dobrze ze jem je codziennie na sniadanie
A slyszalyscie o hartowaniu brodawek sutkowych na karmienie dziecka? Kolezanka powiedziala ze trzeba trzec recznikiem po kapieli i masowac taka rekawica (w rossmanie za 4zl) mowi ze nie miala zadnych problemow z karmieniem dzieki temu!
Kleinekatia, z tego, co mi wiadomo, z brodawkami w ciąży lepiej nic nie kombinować, bo wytwarza się oksytocyna i może prowadzić do skurczy. Zwłaszcza lepiej nie kombinować, jeżeli cokolwiek się dzieje z ciążą.