wszystkozajete
Moderatorka
Dziewczyny w 2 trymestrze można leczyć zęby, ale czy ze znieczuleniem? (bez znieczulenia to ja się niestety nie nadaję... )
Można, tylko koniecznie powiedz o ciąży to dobiorą znieczulenie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny w 2 trymestrze można leczyć zęby, ale czy ze znieczuleniem? (bez znieczulenia to ja się niestety nie nadaję... )
chyba można, bo ja czuję tzn. bąbelki i pukanie
a przy drugim dziecku szybciej się je wyczuwa, więc u Ciebie to zdecydowanie prawdopodobne
szukam sukienki na chrzciny, które mam 7 listopada u synka brata... już chyba coś większego zamówię
tego typu http://s2.ifotos.pl/img/CZARNY1-1_sxwxqqe.jpg co sądzicie? to taki bawełniany materiał, więc będzie wygodnie i chyba czarny wyszczuplający kolor![]()
Paulyna sukienka ladna ale ja bym Ci odradzala czarna nawet jesli nie jestes szczupla. Nie staraj sie czernią ukryć ciałka..jestes w ciąży i to jest piekne! Badz szczesliwa i usmiechnieta! Czerń jest smutna.. nie wiem zapytaj swojego faceta w jakim kolorze Cie woli moze podpowiechyba można, bo ja czuję tzn. bąbelki i pukanie
a przy drugim dziecku szybciej się je wyczuwa, więc u Ciebie to zdecydowanie prawdopodobne
szukam sukienki na chrzciny, które mam 7 listopada u synka brata... już chyba coś większego zamówię
tego typu http://s2.ifotos.pl/img/CZARNY1-1_sxwxqqe.jpg co sądzicie? to taki bawełniany materiał, więc będzie wygodnie i chyba czarny wyszczuplający kolor![]()
Mozna.. ale mowisz o ciazy i wybieraja odpowiednie znieczulenie miejscowe. Nie mozna robic zdjec RTG.Dziewczyny w 2 trymestrze można leczyć zęby, ale czy ze znieczuleniem? (bez znieczulenia to ja się niestety nie nadaję... )
dziękuję może też się zaopatrzę kurcze...
dziękuję :-)
jaki masz upatrzony płaszczyk? ja liczę, że mój jeden oversize płaszczyk pozwoli mi przetrwać zimę... zobaczymy, jak nie to chyba jakąś używkę gdzieś poszukam :/
Dziewczyny mam nietypowe i może głupie pytanie. Czy śpicie w biustonoszu? Ja generalnie przed ciążą byłam jedną z tych co nienawidzą staników i jak tylko była okazja uwolnić swoje piersi to w domu ściągałam stanik i chodziłam w topie. Będąc w szpitalu w 6 tc. też nie zakładałam pod piżamę stanika bo tak było mi wygodnie (nigdy przez ciążą też nie zakładałam biustonosza na noc). Jednak zauważyłam że wszystkie (a na pewno większość) pacjentki miały pod piżamą widoczne biustonosze. Potem zaciekawiona tematem zaczęłam czytać książki i fora gdzie zalecają zakładanie biustonosza w ciąży zwłaszcza na noc w celu zachowania jędrności biustu czy jakoś tak. Tak też zrobiłam, zainwestowałam w wygodny stanik i zaczęłam w nim spać. Jednak szczerze mówiąc ostatnio po nocy zauważyłam że miejscami moje piersi są jakieś takie "zmęczone", osciśnięte i obolałe miejscami. Jak to jest z wami spicie w staniku czy nie?
fajnie, tez jestem zdania ze w ciazy trzeba sie chwalic brzuszkiemPaulyna sukienka ladna ale ja bym Ci odradzala czarna nawet jesli nie jestes szczupla. Nie staraj sie czernią ukryć ciałka..jestes w ciąży i to jest piekne! Badz szczesliwa i usmiechnieta! Czerń jest smutna.. nie wiem zapytaj swojego faceta w jakim kolorze Cie woli moze podpowie
Ja w sobote ide na wesele. Sukienke kupilam na allegro taka beżową a pazurki i branzoletka beda czerwone a buty albo bezowe albo czerwone jeszcze nie wiem
Zobacz załącznik 775482
Musze Wam powiedziec ze w tym tygodniu moj brzuch rosnie szybciej. Wygladam jak kobieta w ciąży. Od dzisiaj mysle ze moj brzuch bedzie wielki na koniec...jeszcze sie niedawno łudzilam ze nie bedzie taki duzy
Ruchy plodu to chyba indywidualna sprawa. Ja pierworodka pierwsze poczulam w 16 tc
Kupilam niedawno legginsy ale nie ciazowe tylko zwykle z wysokim stanem. Wygladaja jak jeansy tylko kieszenie sa namalowane. Kosztowaly 25zl i sa rewelacyjne!![]()
Wiesz grubsze osoby myslą ze jak zaloza czarny ciuch to bedzie mniej widac nadwagi a prawda taka ze to raczej mowi "ona nie lubi siebie". Nie mowie by calkowicie zrezygnowac z czerni, mozesz ją lubic i ozdabiac kolorami ale czern zalóż jak masz ochote a nie by cos ukrycDzięki za opinie, chyba macie rację... ogólnie brzucha się nie wstydzę, a raczej tego że poszło w boczki i uda :/
No, ale zastanowię się nad jakimś beżem :-)
Tez na to liczeEmilja0308 - moze jak kolejny raz zjesz tiramisu znów sie poruszy!![]()