reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja od wczoraj umieram - migrena :-(
Właśnie strzeliłam sobie kawę (rzadko piję, bo średnio mi wchodzi) , ale liczę że może to ciśnienie czy coś.. ech płakać mi się chcę, bo zawsze to tabletka i jakoś łagodniej przechodziłam :-(

Powoli zaczynam czuć w brzuchu chyba te bąbelki i pukanie :P , bo nigdy jelita mi tak nie pracowały hehe, więc wydaje mi się, że to raczej nie one :-)

Ja od wczoraj umieram - migrena :-(
Właśnie strzeliłam sobie kawę (rzadko piję, bo średnio mi wchodzi) , ale liczę że może to ciśnienie czy coś.. ech płakać mi się chcę, bo zawsze to tabletka i jakoś łagodniej przechodziłam :-(

Powoli zaczynam czuć w brzuchu chyba te bąbelki i pukanie [emoji14] , bo nigdy jelita mi tak nie pracowały hehe, więc wydaje mi się, że to raczej nie one :-)
Wspolczuje, ja wczoraj i dzis do poludnia migrena :( ale wzielam magnez z potasem i jakos potem pomalu przeszlo

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Myślicie, że w 15 tygodniu już można powoli wyczuwać ruchy? :)
U mnie póki co brzuch jak piłka wyskoczył, aż sąsiadka się śmiała, że już nie ukryje ;)
chyba można, bo ja czuję tzn. bąbelki i pukanie :P
a przy drugim dziecku szybciej się je wyczuwa, więc u Ciebie to zdecydowanie prawdopodobne :D

szukam sukienki na chrzciny, które mam 7 listopada u synka brata... już chyba coś większego zamówię :P
tego typu http://s2.ifotos.pl/img/CZARNY1-1_sxwxqqe.jpg co sądzicie? to taki bawełniany materiał, więc będzie wygodnie i chyba czarny wyszczuplający kolor :D:p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry