Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wspolczuje, ja wczoraj i dzis do poludnia migrenaJa od wczoraj umieram - migrena :-(
Właśnie strzeliłam sobie kawę (rzadko piję, bo średnio mi wchodzi) , ale liczę że może to ciśnienie czy coś.. ech płakać mi się chcę, bo zawsze to tabletka i jakoś łagodniej przechodziłam :-(
Powoli zaczynam czuć w brzuchu chyba te bąbelki i pukanie [emoji14] , bo nigdy jelita mi tak nie pracowały hehe, więc wydaje mi się, że to raczej nie one :-)
ja chciałam wziąć paracetamol... ale jednak się powstrzymałam :-(Wspolczuje, ja wczoraj i dzis do poludnia migrenaale wzielam magnez z potasem i jakos potem pomalu przeszlo
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
chyba można, bo ja czuję tzn. bąbelki i pukanieMyślicie, że w 15 tygodniu już można powoli wyczuwać ruchy?
U mnie póki co brzuch jak piłka wyskoczył, aż sąsiadka się śmiała, że już nie ukryje![]()
o dziękuję za info, może się wybiorę zatem coś pomierzyć :-)Paulyna bardzo fajna sukieneczka. W tym sezonie mohito ma też dużo fajnych trapezowych sukienek na pewno na chrzciny coś fajnego się znajdzie![]()