emilja0308
Fanka BB :)
Jejku to ja mam niskie tsh i mi endnokrynolog kazal powtorzyc wynik i jak bedzie powyzej normy wtedy przyjsc
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a macie jakieś sposoby na chory pęcherz, 2 tygodnie się już lecze, Ale jest obawa że bez antybiotku się nieobejdzie... słyszałam że jak raz dopadnie to już nie da się tego pozbyć do końca ciąży [emoji26] Może są jakieś sposoby aby te stany nienawracaly jeśli uda mi się wyleczyć to świństwo. Dziewczyny podzielcie się swoimi doświadczeniami. Dopiero rozpoczynam swoją drogę na forum, może temat był już poruszany Ale ja jeszcze nieznalazlam.
idź kochana do ginekologa lub urologa po antybiotyk. Z tym nie ma żartów a po co masz sie męczyć. Zrób najlepiej badanie moczu + posiew i od razu trafią ci z antybiotykiem. I wtedy raz dwa wyleczą. Ja przed pierwszą ciążą 3 lata leczyłam nawracające zapalenia pęcherza , u mnie już było krytycznie bo sikałam pod siebie i nie czułam ;/ Ale wyleczyłam w końcu. W ciąży z synkiem miałam raz i dostałam antybiotyk i pomogłoJem już drugie opakowanie furaginum i żuravit i zaczęłam nasiadowki robić z rumianku. A poprawy nie widać [emoji20]
To musisz iść do lekarza. Lepszy antybiotyk - w sensie mniejsze zło dla dzidziusia niż nie leczona infekcjaJem już drugie opakowanie furaginum i żuravit i zaczęłam nasiadowki robić z rumianku. A poprawy nie widać [emoji20]
Nie koniecznie, ze dwa dni bolało i to przy końcu pierwszego opakowania furaginu. W moczu cały czas bakterie, czekam na wyniki posiewu. Staram się wygrzewać Ale też niebede wciąż leżeć... mieszkam na wsi a tu wciąż coś jest do robotyTo musisz iść do lekarza. Lepszy antybiotyk - w sensie mniejsze zło dla dzidziusia niż nie leczona infekcja
A boli mocno przy sikaniu?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom