Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Justynka - ja miałam infekcje wewnętrzną w środku macicy i wszystko mi się wydawało i dołem i przez ranę. Także znam to. Tylko strasznie późno Ci to wyszło.
No tak naprawde to cos zaczelo się dziać w poniedziałek tamten.. Ale w sobotę juz bylo sporo krwi niewiadomego pochodzenia i dlatego tam zajrzalam i odkrylam ze to nie zwykla krew i wszystko..
Gin. Powiedziała ze musiało mi sie to robic juz od poczatku.. Na pewno od zdjęcia szwów.. Normalnie w środku tej rany zaczytej.. I topiero teraz znalazło drogę wyjścia..
Zla jestem bo jak byla polozna w drugim tygodniu to mówiłam ze dziwnie boli mnie noga.. To powiedziała ze no po porodzie musi.. No i myślała ze tak musi byc poprostu s gu dupa okazało sie ze mam poważny problem... Najgorsze teraz jest to ze znowu boli mnie jakbym rano urodziła ;( bo mi gam to oczyściła ile mogla..
Agaawa! Jaki Piotruś jest slodki i no kawal chlopa
Elzbietka ale cudowny Michas! Ma piękną drugą bródkę A ja myślałam, ze moj Piotruś tylko taki grubasek. A tu widze, ze wszystkie porządnie dokarmiamy naszych chłopaków
Dziewczyny, a czy dajecie swoim maluchom smoczki? My nie dawaliśmy, ale mamy kryzys. Nieprzespana noc, od rana te cały czas Janek chce być przy piersi i zastanawiamy się nad tym smokiem bo wymiękamy, a głównie ja.