reklama

Marcowe mamy 2015

Franek wczoraj był ważony i przytył od urodzenia dokładnie 1 kg przez 6 tygodni. Ma teraz 4800. Nie wiem czy to dużo czy mało ale mówią, że ładnie rośnie i proporcje zachowuje:)

Justynka - nie martw się bo jeśli lekarz jest zadowolony to znaczy że Rafał przybiera w normie. Najważniejsze, że zdrowy:)

Bardzo drogie te szczepienia. .. masakra. Ja będę szczepić tym co tu dają. Ale w UK są chyba inne szczepionki proponowane i przede wszystkim wszystko jest za darmo.

reklama
Elżbietka - Franek też kupiarz wyborowy. Jak nie ma kupy po jedzeniu to święto. Nie ma co narzekać bo wolę to niż zatwardzenie. Dlatego właśnie nie widzę potrzeby kupowania super chłonnych pieluch bo i tak zmieniamy co dwie godziny i w dzień i w nocy:)

A ja jeszcze nie mam dość bo kilka razy nie mógł zrobić przez parę godzin i bardzo się męczył. Więc się przecierpię i jeszcze trochę wytrzymam :) Bo już widzę że zaczyna mu się stabilizować i w nocy robi co drugie karmienie. W dzień wciąż po każdym ale nie jest to tak uciążliwe.

reklama
Ooo, jak fajnie:) nasza noc też w sumie udana:) Franek poszedł spać o 21.00 i obudził się o 2.30 a potem o 5.00 i spał aż do 6.30 :) i tylko raz miał kupę. Ale za to jak go rano rozgrzebałam, był us.... po szyję:D myłam go pod kranem pierwszy raz i nawet mu się podobało:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry