justynka może masz zastój...przy zapaleniu temperatura jest zwykle dużo wyższa a cycek boli jak stąd do Afryki...może robi się zapalenie.
Ale macie z tymi okresami, ja zwykle karmiac dostawalam po 15 miesiącach od porodu, chociaż teraz zdarzają mi się plamienia...mam nadzieję że to sprawy hormonalne a nie oznaka płodności i nie urodze czwartego bobasa...o zgrozo!!!
My z Gosia zaczęliśmy fizjoterpie, ma zdeformowana czaszkę, asymetrię i idzie w kierunku oslabionego napięcia...ale już znam potwora więc aż tak się nie martwię.
Powiem wam że bywa ciężko z trójką, jak mi dwie najmłodsze włącza alarm to mam ochotę spakować się i uciec do lasu. Poza tym masa obowiązków w domu, pranie, gotowanie, sprzątanie...czuję się jak kuchta, a nie kobieta, moja przyjaciółka właśnie wróciła do pracy po dzieciach, nosi fajne ciuchy, szpilki-ok,ja nie lubię szpilek-ale ja nie mam po co się stroic:-( nie mam czasu żeby się jakiejś pasji poświęcić, chociaż moje dzieci to jedna z nich, dół normalnie mnie dopadł...