• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Cześć Mamusie!
Na wstępie musze was przeprosić ze się tyle czasu nie odzywałam, o nadrobieniu Was nie ma w igole mowy ale... od początku.

Jesteśmy z Hanią od kilku tygodni w domu w większości same, bo mąż w trasie po 3 dni wiec nie ma opcji na czas wolny.
U Hani na szczęście póki co na tyle dobrze, że możemy być w domu aczkolwiek nic się nie zmieniło i po tym dwóch zabiegach które mamy za sobą nadal wada jest i czekamy co dalej. Na 21.05 mamy wyznaczony termin i jedziemy znowu do szpitala. Nawet nie wiem czy zostaniemy tam ba dokładniejsze badania czy coś juz będą debatować odnośnie operacji... Z jednej strony nie chce tam jechać, z drugiej już wolałabym mieć to za sobą i tylko czekać na powrót do normalności przynajmniej częściowej.
Niestety są i słabe strony bo Hania bardzo mało je. Udało mi się utrzymać laktację ale nie mogę jej karmić piersią wiec pozostaje ściąganie laktatorem i podawanie w butli. Z tym ze ona je tyle co noworodek a przecież mamy juz 10 tyg. Więc muszę ją karmić często. Najczęściej co 1,5-2h. W nocy też. Do tego randki z laktatorem wiec snu mało i czasu na nic nie starcza. Ale dajemy jakoś rade ;) Doszło też przyzwyczajenie.
Męczą nas niestety kolki wiec to dodatkowo utrudnia karmienie.
Na szczęście uśmiechy Malutkiej rozjaśniają smutne chwile i cieszą.
Postaram się co jakiś czas zajrzeć i napisać jeszcze co u nas.

Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze I Maluszki zdrowo rosną.

Rurka widziałam ze jesteście z Lili w szpitalu. Życzę żebyście szybko wyszły i wszystko było ok! :*

reklama
Bachuta Lili miała dwa epizody bezdechu z wyprężeniem i lekkim zasinieniem ... wg mnie to efekt kataru bo nie mogła powietrza nabrać - niemowleta nie umieją oddychać przez usta tylko przez nosek - ale lekarze wolą sprawdzić czy przyczyna nie leży gdzieś indziej. A ja w sumie też wolę żeby ją zbadali niż coś przeoczyć ... skoro już tu jestem to niech zrobią ile się da. A mamy z Lili oddzielną salę z łazienką i TV za darmo ! Hehe nie jest źle .

Kradz zdrówka dla Hani super ze się odezwałaś
Rurka tylko nie zasiedz się w tym hotelu dobrze ze z wami lepiej ja jak byłam z Hubertem też mase badań robili Usg przeswietlenia żeby wszystko wykluczyć niech się starają w końcu coś się należy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry