Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Prawda:
wszystko co tu z wami pisalam jest prawda.. bylo szczera moja rzeczywistoscia...
tamto forum porzucilam, bo tam byllam nekana przez jedna uzytkowniczkę (która z reszta sprzedala wam tego newsa) , wymyslila sobie nawet ze uroilam sobie ciaze bo nie mialam 120zl wtedy zeby isc prywatnie na usg.. a to na nfz zostalo wtedy odwolane bo lekarz był chory..zatem jak juz wd. tej osoby uroilam sobie. ciaze to także ja zakonczyłam oi poszlam sobie z forum.. jak dalej osoba pisalam na sierpniowkach bo chcialam jednak z kims pogadac, ale tam tez przez te osobe zostalam nekana wiec usunelam z niego konto.. zalogowalam sie u was dopiero jak poczytalam wasze wpisy i wiedzialam ze mozna z wami szczerze gadac.. niestety wlasnie sie dowiedzialam ze sie myle..
niestety to jest internet.. i niestety sa rozni ludzie kazda z nas jest inna.. ja niestety mam przesladowczynie która niestety i tu mnie znalazła.. trudno.. wg was juz wiem jaka jestem, nie mam nic do dodania taka prawda.. wasza opinie juz znam..
swoja droga myslałam rurka ze jestes powazniejsza....
Przykro mi Justyna ale nabijałaś się z nas tyle czasu ... nie myślałaś wtedy o tym jak my się z tym będziemy czuły ...
Ja Cię nie oczerniam ... tylko przedstawiam fakty które zostały przedstawione mi ...
Myślę że wszystkie dziewczyny mają prawo się z nimi zapoznać! W końcu to jest forum i tworzymy jakąś grupę / społeczność.
wlasnie grupe do ktorej mnie przyjelyscie i byłam i jestem z wami szczera... tamto forum to inna sprawa.. zupełnie... ale macie prawo wieszac na mnie psy.. i tez ja mialam prawo sie tu zalogowac i nie plakac nad tym ze jakas wariatka sie na mnie uwziela i napisalam ze juz nie jestem w ciazy zeby dala mi spokoj... jednak z uporem maniaka mnie sledzi.. nie tylko tu wiec sie przyzwyczailam
Justynka podczytałaś nas żeby sprawdzić czy można z nami szczerze pisać ... ale gdzie ta twoja szczerość? Fakty są takie ze oszukałaś nas wszystkie!
Dziewczyno wiesz co to znaczy stracić dziecko???? Patrzeć jak chowają maleńką trumienkę z Twoim dzieckiem ???? Jak można robić sobie z tego zabawę? ???
Ja? Ja poważniejsza? ?????
Justynka - dlaczego po prostu nie opuściłaś tamtego forum? To nie jest przecież obowiązkowe:/ A jeśli już chciałaś to zrobić w wielkim stylu, po co wymyślałaś bajki o straconej ciąży na sierpniówkach? I jeśli ktoś tu jest niepoważny to właśnie osoba zabawiająca się w ten sposób. Swoją drogą wiele dziewczyn przestało się tu udzielać. I być może u niektórych powodem było właśnie poronienie. Czy ktokolwiek tu wszedł i żegnał się w wielkim stylu?
ciekawa jestem czego wy byscie probowaly gdyby ktos was w internecie przesladowal.. nie mam nic wiecej do dodania wasa sprawa co z tym zrobicie , ja juz nie mam nic wiecej na swoja "obrone"