reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Witaj Zarunia na forum.
a ja właśnie się byczę na urlopie. Wyleguję się w łóżku, taplam w basenie dmuchanym z synem i nadrabiam zaległości filmowe. Wyjazd nam przepadł, bo sunia nam się poważnie rozchorowała i trzeba zajmować się nią dość intensywnie.
Na porządne wakacje lecimy do Andaluzji pod koniec września. Jak byliśmy tam trzy lata temu to nabawiłam się okropnej anginy więc ani lodów ani pysznego hiszpańskiego wina. Dobrze, że chociaż teraz lody mi zostana :-D.

Hej Anulka marcowa :) No to zyczę udanego urlopu we wrześniu :) Ja zaległości filmowe ponadrabiam za jakiś czas jak już wyląduje na L4:) teraz staram się duuuużo chodzić żeby nie przytyć za wiele :) Kurcze za mna tak chodzi jakieś pyszne winko i .....niestety trzeba sobie odmówić :)

Ja z kolei mam nadzieję, że nie pójdę na L4 i będę się dobrze czuła. Nie lubię siedzieć w domu. W pierwszej ciąży pracowałam do 8 miesiąca, a wymiękłam, bo to był lipiec, upały i już mi było ciężko.

ja przed ciążą sporo biegałam. Teraz nie ma mowy, bo piersi mnie tak bolą, że nawet jak parę kroków podbiegnę to wymiękam.

Nojaj też mam zamiar trochę popracować żeby się nie rozleniwić :) ale po pracy się z lekka lenię bo jednak trochę słabo się czuję i nie wiem czy to przez upały czy przez Dzidzię czy przez jedno i drugie :)

Witam cię Zarunia.
Anulka_marcowa moje piesi to na razie też jedna wielka katastrofa bolą, że hej. Nawet stanik mi przeszkadza, najchętniej bym chodziła bez.
Za to mężowi się podobają:rofl::cool:.
Kasikz też mam swoją firmę. Poprzednio pracowałam do końca, teraz mnie korci aby pójść na l4, kasa na pewno mniejsza, nie dadzą tyle co zarabiam. Szok finansowy pewnie będzie niezły. Muszę się rozeznać co i jak.
Jak na razie to ja nie mogę opanować spania, najchętniej położyłabym się zaraz po wstaniu.
Mdłości raz są raz ich nie ma.
Ogólne nastawienie pozytywne :-)

reklama
Do góry