reklama

Marcowe mamy 2015

Mi dziś troszkę lepiej. Po 12 będę dzwonić do lekarza z tymi moimi bólami brzucha.
Jutro jadę z kotka na krycie 440km ehhh jak ja tyle w aucie wysiedze to jeszcze nie wiem.
Może te moje mdłości będę po mału znikać :)

reklama
Witam
Też pospałam po 22 lulu i 7:55 pobudka. Dobrze, że pracuje w domu, bo bym do pracy nie zdążyła:-).
Widzę, że rogale poszły w ruch. U mnie na razie kołdra między nogami od jakiegoś czasu, cała moja:-). Robi się chłodno więc niedługo część będę musiała oddać mężowi, może też sobie sprawie takiego rogala.

żgutek, super, że wszystko w porządku! :)
Jak mi już dobrze bez całodniowych mdłości. Po prostu fantastycznie. Lekarz mi kazał brać aspargin na skurcze, już troszkę lepiej. No i usg już za tydzień, będzie prawie 13tc. :)
Kto ma dziś badania? Trzymam kciuki! :)

Zgutek super wiesci z wizyty a bobasek jest cudasny i juz tak super widac wszystko ;-)
rurka Ja bede miec prenatalne w 12t1dc a wszedzie pisza ze powinlo sie je robic miedzy 11a14 tc ;-)
kasikP Ja tez mam problem zdobudzeniem sie normalnie sennosc mnie wykonczy a wczoraj poszlam spac po 22 wstalismy z synkiem o 8 a do 9 jeszcze lerzelismy bo nie mialam sily wstac :baffled:
sunajka u mnie tez jak na razie koldra sie sprawdza przy spaniu jest nadal przyjemnie w nocy wiec Ja na w pol odkryta :tak: a potem pewnie poduche bede meczyc tak jak przy synku i sie sprawdzalo u mnie :-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach &&&&&&

charli20 nirmalnie gdyby nie to, ze zamawialam to ze szwedzkiej strony to bym podejrzewala, ze Ty mu wykupilas MOJ blekitny rogal ;).
wlasnie zajadam sliwki i nadal mnie nie mdli :). cudowne uczucie :D.

Żgutek, śliczne maleństwo (może nawet już nie takie maleństwo), fajnie wszystko widać :-D

Sealpup, i dziewczyny z wizytą na dzisiaj &&& czekam na dobre wieści :tak:

Rurka, ja mam badanie zaplanowane na 13t1dc, jeszcze ponad tygodnie...

Dziewczyny, odkąd upały zelżały to mi się tez rewelacyjnie śpi :tak: kładę się o 22 lub chwilę po i niestety budzik dzwoni o 7.00... Pospałabym jeszcze, ale trzeba lecieć do pracy. :szok: Potem około 14.00 zaczynam już ziewać i mam ochotę położyć się na biurku i uciąć komara chociaż na chwilę :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry