Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Super wiesci!!!!Juz po. 3.02cm i 10 tygodni czyli potwierdzone to co na pierwszym usg ze ciaza tydzień mlodsza. Ale jeśli cykle mam 32 dniowe to wszystko jak najbardziej normalnie. Duza ulga. Moge wrócić do spania i jedzenia.

a tak serio to jeżdżenie robi się coraz bardziej męczące... w naszej branży wakacje to martwy okres (kto w takim upale kupuje ciasto, więc i cukiernie nie inwestują w siebie), ale wiem co będzie od września. Już mam zapowiedziane, że targi w Katowicach, Potem w Gdańsku i w Warszawie szkolenia. I okaże się, że po 3-4 dni z tygodnia będę zapier**** na targach od bladego świtu po późne godziny wieczorne. Poważnie zastanawiam się nad L4 od połowy września, albo od początku października. Z miesiąca na miesiąc będzie coraz więcej pracy, a ja teraz przy takim spokoju ledwo sobie radzę... najgorszy listopad, przygotowania już do świąt. Co myślicie? Może przesadzam i nie będzie tak źle? Z drugiej strony po I trymestrze powinno być lepiej z samopoczuciem. Ehh takie mam rozważania dzisiaj