reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Wszystko ok . Rozwijamy się. Dostałam duphaston i cos na e. Jadę do apteki i do domu. Jutro do Łodzi. Mam się uszczedzac.
Super wiesci,odpoczywaj ile mozesz ;-)

Ssabrina nie wiedzialam tego o zuelonej herbacie! A tak mam smakuje zielona z grejfrutem i ananasem.
A o tym to juz wiedzialam w poprzedniej ciazy bo tez ktores dziewczyny uwielbialy ta herbate,jedna na pewno nie zaszkodzi ale nie wolno pic ja naokraglo :tak:

hej hej ja już po wizycie:-) WSZYSTKO OK!!!kamień z serca spadł, badanie prenatalne wyszło dobrze, wszystko w normie przezierność niska, kość nosowa obecna, maleństwo ma 4,8cm:-):-) ma nóżki, rączki leżało grzecznie i połykało płyn owodniowy co troszkę przypominało jak machanie rączką do bladego tatusia) heheh mysłałam ze mąż zemdleje z emocji:-D pozniej juz ładnie fikało:)
Spytałam o płeć doktor powiedział ze na tym etapie to będzie bardzo niewuarygodne ale moze powiedziec co mu się wydaje wiec napoczatku stwierdził ze dziewczynka a potem z innej perspektywy ujawniło się cos długiego między nogami heheh ale stwierdził ze w tym tyg dziewczynki mają powiekszone łechtaczki wiec mmmoze to byc przerośnieta pipcia;)))) co dla nas najwazniejsze ze nic niepokojącego nie znalazł:-)

Jestem w 11 tyg i 4 dni

Sealpup, basidrak super ze i u was wszystko ok, dziewcvzynki dołączajcie do dobrych wiadomości!!!

ulga:rofl2:oby dalej wszystko dobrze sie rozwijało.... z miesiaczki wychodzi termin na 27 lutego ale z malenstwa wynosi na 1 marca (przez moje pozne owulacje) wiec zostaje z Wami:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry