Sealpup gratulacje wizyty cieszę sie ogromnie, że wszystko w porządku 3 mam kciuki za kolejne wizyty. Teraz i ty spokojniejsza
Ana89 nie przesadzasz My teraz musimy myśleć o sobie i dbać o siebie i nasze maleństwa więc nie ma co myśleć nad L4 tylko brać przecież 100% płatne to tym bardziej korzystać, znajdzie mnóstwo ciekawych rzeczy do robienia w domu.
Fajna książka, dobry film, ploty z Nami :-)
Basidrak to dobrze ze juz po wizycie mam nadzieję, że bóle przejdą napewno teraz spokojniejsza jesteś, odpoczywaj :-).
Kobita super to mamy taki sam rozmiar i termin :-). Ja na bank zostaje z Wami i tak już się zadomowiłam i czekam niecierpliwie na wieści kolejnych marcówek.
Heven trzymam kciuki za badania :-)
Marcóweczki pozostałe jak najmniej mdłości i też udanych wizyt
Ja dzisiaj masakra wczoraj pochwaliłam sie lekarzowi na wizycie ze mi odpuszczaja mdlosci mowil ze dziwne bo teraz to sie moga wzmocnić i co po co to mówił oczywiscie rano i popołudniu porcelana, dzisiaj to ogarnia Mnie niemoc czuję się mega fatalnie i pierwszy raz od szybszego poruszenia głową zakręciło mi się masakrycznie w głowie okropne uczucie.
Powiem Wam, że też myśle o L4 coraz cześciej ja pracuje w laboratorium chemicznym więc jak sie dowiedziałam, że jestem w ciąży od razu papier że nie mogę w labie siedzieć ale co z tego jak cały czas jestem potrzebna żeby nadzorować żeby pomóc coś i durna lezę tam a dzisiaj czułam się okropnie. Jutro nie dam się i nie idę, po coś mam papier że nie moge pracować w labie nie będę narażać maleństwa. Za to nikt nie podziękuje
3majcie się