reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
ana - powinna wydrukować bez problemu! A na L4 poszłabym od wrzesnia na Twoim miejscu...jak piszesz od października masz różne fajne zajęcia więc nie będziesz się nudziła. A lepiej uważać na siebie ...

Ana powinna ci wydrukować bez problemu zdjęcie!!!!

Sealpup,kobita super wieści....
Basidrak trzymam kciuki i od razu sprawozdanie poproszę;-);-);-)

mnie mdli na zapach mleka...boże normalnie cofki mam
ciężki dzisiaj ten dzień!!!jutro idę na badania i aż się boję,że bez jedzenia tzn na czczo nie dam rady..a tyle godzin tam będę siedzieć:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Mój mąż używa dezodorant u oldspace. Jak on śmierdzi. Jak weszłam rano do łazienki to myślałam że zwymiotuje.
Przez tydzień na śniadanie jadłam płatki kukurydziane z mlekiem. A w tym tygodniu serek homogenizowany z chlebem. Ciekawe co będzie w następnym Tygodniu....

selaup kobita gratulacje udanych wizyt !!!!!! :-):-)
Rany dziewczyny ja to mam dzisiaj taką senność że oczu nie moge otworzyć..po prostu jak by mi ktoś dał tabletki nasenne...:-(:-( chyba kolejny etap ciąży mnie dopadł...
Mnie od mleka nie odrzuca ale i nie ciągnie staram sie wpijać 2 szklanki dziennie- aktualnie pije kako rano i wieczorem:tak:
Basidrak &&&&&&&&

KasikP witaj w klubie. Ja dzisiaj tylko siłą woli nie zasypiam na stojąco. Masakra. Głowa sama opada. Nawet kawa nic tu nie pomogła. Dno...
Wróciłam z pracy i zjadłam leczo z cukini. Zostały mi dwa kęsy i ... Wszystko w gardle mi stanęło. Ale przeszło trochę...

Basidrak, daj znać.

Ana, mi lekarz dał wydruk bez proszenia go o to, ale jak powiesz, to z pewnością dostaniesz.

Heven, ja jutro rano jadę na pierwsze badanie krwii i z zapasem kanapek w torebce;-) Mam nadzieję, że pójdzie szybko i zaraz po pobraniu krwii będę mogła je pochłonąć.

Sealpup super, że wszystko ok.
A ja dziś miałammniej senny dzień, aż się dziwię.
Przesadziłam truskawki, w końcu proszą się od miesiąca, podlałam kwiatki i ogórki.
A jak wróciłam do domu to miałam taką trzęsawkę rąk
:szok:, któraś tak miała? Niby nie dźwigałam, pokręciłam się zdecydowanie więcej niż zwykle

Trzęsawki nie miałam, ale jak dłużej coś porobię fizycznie to muszę długo odpoczywać i sapię jak parowóz... Zasapana baba...
Sunajka, może wystarczy odpocząć. Napij się zielonej herbaty i połóż się.

reklama
sunajka pewnie troszke wiecej popracowalas niz zwykle odpocznij,napij sie wody i powinlas sie poczuc lepiej ;-)
Zielona herbata moze utrudnic wchlanianie sie kwasu foliowego wiec trzeba na nia uwazac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry