reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Żgutek śliczna dzidzia.
Trzymam kciuki za wizyty, będzie dobrze bo inaczej być nie może.
Sezon ogórkowy na forum :-D, ja też dziś zaprawiałam ogórki kiszonych mam już z 30 słoików, w ocet 20, mamy z ogródka więc ciągle zaprawiam, średnio co drugi dzień.
Dziś miałam na kolację sałatkę warzywną z warzyw z ogródka ogórki, pomidorki, rzodkiewka, szczypiorek, papryczka pycha :-).
Z tymi mdłościami i burczeniem w brzuchu Anulka mam tak cały czas. Burczy mi w brzuchu, a jak pomyślę o jedzeniu to jeszcze większe mdłości:szok:.

hej;-)
Nie doczytam was dziś tak produkujecie :-)
Żgutek super że z maleństwem wszystko dobrze !!! :tak:
Ja dziś zostałam ciocią Antoś 3770 57cm 10pkt urodzony przez cc bardzo się cieszę;-)
&&&&&& za jutrzejsze wizyty !!! :tak:

witam się z rana!!!
Anulka a myślałam ,że będę pierwsza dzisiaj:-):-)

mój dzieć obudził się o 4ej o 4-30 przyszedł do nas do sypialni stwierdził,że nie może spać,bo mu gorąco..duszno..to mówię połóż się u nas no i położył się..on śpi a ja już nie!!!ale co tam ogarnę chatę i spokój

ściskam kciuki za dzisiejsze wizyty.......no i do mojej coraz bliżej!!!!!

miłego dnia;-);-)

dzien dobry!!! :D
obudzilam sie godzine temu i jeszcze mnie nie mdli :). chwilo trwaj!!!! :).
niestety zdaje sobie sprawe, ze to sie zmieni.
a wcz wspominalam, ze martwie sie brakiem mdlosci... ja naprawde nie wiedzialam co gadam...
nie wymiotowalam ani razu, ale mdlosci caly dzien mnie morduja.
a wcz przyszedl moj rogal gigant do spania - okazalo sie, ze produkowany w Polsce :). jeszxze na nim nie spalam bo poszewka smierdziala mi produkcja i musialam uprac. a moja kolezanka kulala sie ze smiechu na wiesc o tym, ze w 9 t.c kupilam juz sobie rogal ciazowy. ale Wy mnie rozumiecie, prawda?
milego dzionka :D

reklama
cześć :)

Gratulacje Żgutek :happy2:

&&&&&&&&&&&&&&za dzisiejsze wizyty!!!!!!!!!!!!

Ja jeszcze 15 dłuuugich dni!!!

Dziewczyny w którym dokładnie tygodniu i dniu ciąży macie prenatalne USG??? Ja jeszcze nie mam ustalonego terminu a na przyszłej wizycie będie za wcześnie jeszcze i zastanawiam się na kiedy mi ustali...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry