• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Żgutek śliczna dzidzia.
Trzymam kciuki za wizyty, będzie dobrze bo inaczej być nie może.
Sezon ogórkowy na forum :-D, ja też dziś zaprawiałam ogórki kiszonych mam już z 30 słoików, w ocet 20, mamy z ogródka więc ciągle zaprawiam, średnio co drugi dzień.
Dziś miałam na kolację sałatkę warzywną z warzyw z ogródka ogórki, pomidorki, rzodkiewka, szczypiorek, papryczka pycha :-).
Z tymi mdłościami i burczeniem w brzuchu Anulka mam tak cały czas. Burczy mi w brzuchu, a jak pomyślę o jedzeniu to jeszcze większe mdłości:szok:.

hej;-)
Nie doczytam was dziś tak produkujecie :-)
Żgutek super że z maleństwem wszystko dobrze !!! :tak:
Ja dziś zostałam ciocią Antoś 3770 57cm 10pkt urodzony przez cc bardzo się cieszę;-)
&&&&&& za jutrzejsze wizyty !!! :tak:

witam się z rana!!!
Anulka a myślałam ,że będę pierwsza dzisiaj:-):-)

mój dzieć obudził się o 4ej o 4-30 przyszedł do nas do sypialni stwierdził,że nie może spać,bo mu gorąco..duszno..to mówię połóż się u nas no i położył się..on śpi a ja już nie!!!ale co tam ogarnę chatę i spokój

ściskam kciuki za dzisiejsze wizyty.......no i do mojej coraz bliżej!!!!!

miłego dnia;-);-)

dzien dobry!!! :D
obudzilam sie godzine temu i jeszcze mnie nie mdli :). chwilo trwaj!!!! :).
niestety zdaje sobie sprawe, ze to sie zmieni.
a wcz wspominalam, ze martwie sie brakiem mdlosci... ja naprawde nie wiedzialam co gadam...
nie wymiotowalam ani razu, ale mdlosci caly dzien mnie morduja.
a wcz przyszedl moj rogal gigant do spania - okazalo sie, ze produkowany w Polsce :). jeszxze na nim nie spalam bo poszewka smierdziala mi produkcja i musialam uprac. a moja kolezanka kulala sie ze smiechu na wiesc o tym, ze w 9 t.c kupilam juz sobie rogal ciazowy. ale Wy mnie rozumiecie, prawda?
milego dzionka :D

reklama
cześć :)

Gratulacje Żgutek :happy2:

&&&&&&&&&&&&&&za dzisiejsze wizyty!!!!!!!!!!!!

Ja jeszcze 15 dłuuugich dni!!!

Dziewczyny w którym dokładnie tygodniu i dniu ciąży macie prenatalne USG??? Ja jeszcze nie mam ustalonego terminu a na przyszłej wizycie będie za wcześnie jeszcze i zastanawiam się na kiedy mi ustali...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry