reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ewa, ja mam dziś głowę taaaaaką ciężką, a dużo pracy przy komputerze. Myślę, że pogoda może mieć coś z tym wspólnego. No i z tego, co pamiętam, to miałaś średnią noc, prawda? Trzymaj się! :blink:

Ja tez dzis nieszczegolnie sie czuję. :( mdli mnie boli mnie brzuch chce mi sie spać. A juz myslalam ze powoli mi lepiej.

Syn mnie dzis rozczulil w sklepie jak chcial kupic słoiczek z jedzeniem dla dzidziusia jak kupowalam mu bobo frut.

Sealpup, zgadza się. Chodzi o liście malin, a nie owoce, więc spokojnie.
Jutro od koleżanki dostanę dwie pary spodni na wczesną ciążę. Czarne dżinsy i bojówki. Super, bo spodni akurat żadnych nie mam.

I właśnie wygrałam 3 aukcje na allegro:-)

Ostatnia edycja:
Sunajka i Anulka dzieki bo mnie to juz na mozg padło. :) kupilam ziolowo owocowa bo moja angielska (tak przyjezdzam ze swoją herbata...) mi nie smakuje. Inna woda. A zurawinowa jest cudna.

Ja nie lubię herbat malinowych i żadnych, które mają w składzie malinę. Lubię białą liptona z granatem, vitaxu graphefruit i pomarańcza oraz teekane orange. To moje trzy farorytki herbaciane. Czernej nie pijam od lat, bo nie lubię smaku czarnej herbaty. I bardzo mnie wysusza.

reklama
Anulka , ale szalejesz ja jeszcze nic nie mam. Choć powoli by się przydały ciuszki, wczoraj szłam w odpiętych spodniach na spacer, niby się dopnę , ale po dłuższej chwili ciśnie.
micela pochwal się aplikacją plissssssssssss:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry