reklama

Marcowe mamy 2015

hej potrzebuję porady, od wczoraj mam uczucie parcia na szyjkę macicy i całe podbrzusze oraz uczucie ciągnięcia w dół jakby od pachwin na boki. Nasila sie znacznie podczas chodzenia i stania. Wiecie to moja trzecia ciąża nie panikuję bez powodu, jeśli choodzi o pobolewania brzucha, ale teraz czuję jakby cos było nie tak.. wizyta w poniedziałek.. miała tak kiedyś któraś z was?? może w poprzednich ciążach?? pliss odpiszcie coś bo trochę się martwię.

reklama
rurka Ja tez tak nie mialam ale jesli bedziesz sie tym martwic i nie bedzie to ustepowalo to moze pojedz na pogotowie zebys sie upewnila ze wsio jest ok bo do poniedzialku w sumie jest jeszcze troche.

Rurka ja tak nie mam. Jeśli masz możliwość to idź do lekarza skonsultować. Jestem pewna że wszystko z Tobą i maluchem dobrze ale będziesz spać spokojnie :)

Rurka ja czasem mam ból w pachwinach jak za dużo popracuję, potem jak się położę i odpocznę to przechodzi.
Patrycjo, sprawdzałam przed chwilą i nadal nie mam uprawnień i tak mnie olśniło aby sprawdzić listę marcóweczek i na liście jest napisane z odstępem między wyrazem a cyframi może to jest powód jeśli nicki wpisują ręcznie, mój jest bez spacji.
Ale u nas dziś piękna pogoda byliśmy na owocowych lodach, na placu zabaw, hulajnogą pojeździliśmy po prostu super:-).

Udało mi się dziś wybrać do rosmana , mam z topły i ziaji specyfiki, ładnie pachną.
W końcu poinformowaliśmy córę o rodzeństwie, trochę w szoku, lekko speszona, a potem co chwilę się przytula i głaskała brzuszek:-).
Dziadek się spytał czy będzie się dzielić zabawkami, a ona dziadek przecież ono najpierw tylko leży i śpi.
I tekst mamo musimy kupić butelkę, kołdrę, poduszkę i łóżeczko bo przecież nie mamy.

reklama
Sunajka pierwszy raz faktycznie Twoja nazwa została skopiowana i dlatego od razu nie włączono Ci uprawnień, ale już dwukrotnie pisałam i podawałam poprawnie Twój login. Niestety nie dostałam odpowiedzi. Napisz proszę prywatną wiadomość do Aminki - aniaslu i poproś jeszcze raz o włączenie dostępu. Możesz powołać się na moje wiadomości do niej. Może tak uda nam się szybciej włączyć Ci dostęp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry