reklama

Marcowe mamy 2015

Cześć Dziewczyny! :)
Ja jak zwykle nadaję znad śniadania. :p Rogala kupię sobie pod koniec miesiąca, na razie daję radę po obudowaniu się poduszkami. I jest mi wygodnie. :p
Heven, masz porządnego kopniaka ode mnie, wszystko będzie w porządku! :)
Też muszę trochę ogarnąć dom, zapodziałam gdzieś klucze. Jak zwykle. :p
Miłego dnia! :)

reklama
Witam :) tez próbuję ogarnac chałupe bo chlopaki poszli na kungfu. Dzis główne zadanie to szafa moja i Adasia bo mąż ma w miarę ale ja i Adaś trochę powyrastalismy ze swoich ciuchow. :)

Zamiwilam sobie sokowirowke bo tak mi sie chce soku z marchewki ze szok!

Dzieki dziewczyny za kopy :-) staram sie myśleć pozytywnie, ale do 16.08 jeszcze tyyyyyyyyle czasu. No i martwią mnie te nie schowane jelitka na ostatnim usg, ponoć wtedy to było jeszcze normalne ale wiecie jak to jest z martwieniem sie..
Xenian, jak lekarz zapisał to bierz, przecież wie co robi. Ja staram sie ufać lekarzowi bo inaczej to już w ogóle można zwariowac. miłego dnia wszystkim!!!!

Dzień dobry dziewczyny!
My dzisiaj od rana na grzybki i teraz się susza a świeże borowiki idą na sos do dzisiejszego obiadu :)
Ja mam tego prostego rogala i też mi się super śpi... nie wiem ale wydaje mi się że po ciąży nie odstawie go na półkę :)
Xenian bierz leki jeśli lekarz każe. Gdy nie jesteś pewna to idź na konsultację do innego, ale posłuchaj co mówią bo na pewno znają się lepiej niż my ;)
Miłego dnia wam życzę. Idę kończyć obiad :)

Canesten jest bardzo skuteczny na infekcje grzybicze, a ja mam bakteryjną i dlatego dostałam antybiotyk. Mam nadzieję, że mi bardzo jelit nie rozreguluje. Tu nie dają nic osłonowego;/

reklama
Xenian koniecznie kup sobie probiotyk dopochwowy i stosuj razem z antybiotykiem i nawet dluzej. ja tez zawsze na antybiotyki reaguje infekcja tam na dole. jedynie "laktovaginal " mnie ratuje. w szwecji tez nie przepsiuje oslonowych. dbam o to sama.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry