reklama

Marcowe mamy 2015

Sealpup , Patrycja mój Maluch też jest uparciuszkiem, robiliśmy kilka podejść do odsłuchania serduszka i też się wiercił. Płci też nie pozwolił podejrzeć bo założył nogę na nogę. Chyba że to Mała Dama i mieliśmy się domyślić po tym geście :P

Przyszedł mój rogal i już go uwielbiam! :) odpoczynek po pracy mi się przedłużył bo musiałam go wyprobowac tylko teraz się boję ze będzie ciężko wstawać rano jak tak mi będzie wygodnie :D

Ana, rozumiem Cię bo mój lekarz ma podobne podejście. Czuje ze naprawdę się przejmuje i za każdym razem przy wyjściu słyszę że gdyby cokolwiek mnie zaniepokoiło to mam do niego dzwonić.

Bachuta, koniaki i ode mnie! :) będzie dobrze!

Idę robić leczo, a jutro po pracy zaplanowałam sprzątanie świata :) kuchnia, łazienka, podłogi i na końcu auto bo już błaga o odkurzenie. Także ten... jakbym się nie odzywała to znaczy, że padlam gdzieś po drodze. Chyba że mąż zdąży wrócić z trasy to pomoże. Modlę się o brak korków :)

reklama
Kradz super, że rogal Ci odpowiada :) Trochę się martwiłam, że poleciłam Ci to co mi odpowiada, a Tobie będzie niewygodnie.
Nasz maluch też miał nóżkę na nóżce i ostatnio kolega się śmiał, że to jednak musi być dziewczyna skoro już w brzuchu tak sobie "siada".

Moje było uparte jak baba. Nie chciało się w żaden sposób przekręcić. I skakałam i przysiady robiłam i kręcenie biodrami i potrząsanie pupą i brzuchem i nic. Śmiałyśmy się tylko z panią doktor, że małe ma dyskotekę, ale i tak to nic nie dało:-)

Kradz, dużo siły na jutrzejsze zadania. I tak nie dasz rady wszystkiego, ha, ha, zobaczysz.
Ja jutro grilla odpalam i karkóweczkę zrobię. Przychodzi zaprzyjaźnione małżeństwo i kumpel pyta, co ma przynieść. Więc ja na to, żeby kupił nam alkohol do tego grilla. I kupi, 0% dla wsystkich, ha, ha. Dla mnie, dla kumpeli, bo w 8 mc, dla mojego M, bo nie może z powodu leków i dla kumpla, bo kierowca. To się spijemy;-)

Rurka, czyli dla Ciebie kopniak również! :)

Anulka, więc miłej imprezki :)
Co do sprzątania to wiem że pewnie nie wszystko zrobię, się grunt ze już mam energię do działania :)
O proszę jak mi idzie nawet dziś.:)

Załączniki

• 1409943354862.jpg
    1409943354862.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 44
Patrycja, Natalia będziecie miały piękne pamiątki:) ja niestety nie mam weny na takie pisanie.

Właśnie jem moje leczo. Pycha! I zdążyłam już ogarnąć całą kuchnię oprócz podłogi. To już na jutro. Jestem z siebie dumna :D

dobry wieczór!!!!

co do jedzenia to narobiłam się dzisiaj jak nic!!!!!jutro robimy imprezę na 11 osób i trz było coś przygotować...a że ja lubię pichcić to nie było źle..tylko padam już na pyszczek!!!!!

to ja też poproszę o kopniaka...badania mam we wtorek a już jestem posrana!!!
nie dopuszczam myśli,że jest coś nie tak...że coś znajdzie mi gin..ale nerwówka jest mimo wszystko!!!

Patrycja super z tym blogiem...ja niestety weny nie mam

Natalia mi piwo też śmierdzi spirytusem...a jak już J się napije piwa i położy obok mnie to klękajcie narody,ale mam cofki!!!!

tarta bananowa...pycha!!!!

dziewczyny jak to jest z tym rogalem do spania????chcę zamówić,ale jakoś boję się!!!w nocy często przekręcam się z boku na bok i za każdym razem mam go za sobą taszczyć???

reklama
Heven kopniak ode mnie ! Będzie dobrze :)

Ja dzięki rogalowi pilnuję się ze spaniem na lewym boku. Jak przekręcam się na prawy to zostawiam rogala, mam go za plecami i tylko końcówkę wkładam pomiędzy nogi. Dla mnie jest to naprawdę duża wygoda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry