reklama

Marcowe mamy 2015

Iman, a dlaczego chcesz robić genetyczne? Wiek? Chyba nie... Masz jakieś wskazania, że powinnaś? Przezierność wyszła nieprawidłowa? Czy po prostu chcesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Grzybki marynowane ja wroce do domu ze słoiczkiem od Gospodyni u której mieszkaliśmy.
Dzisiaj kończy się super wyjazd może jeszcze jutro wybierzemy się nad jezioro. Wyjazd super wypoczęłam nawdychałam się świeżego powietrza z żalem stwierdzam tylko że nie pływałam w jeziorze a tak kocham pływać ale nadrobię.

Powiem, że brak objawów ciążowych energia w miarę apetyt, zamiast cieszyć to zaczęły smucić podłapałam dziwną schizę i się martwię jutro pójdę do lekarza bo niestety dolegliwości wakacyjne złapały niestety nie do mojego prowadzącego tylko do babki do której kiedyś chodziłam kusi Mnie zrobić USG by się uspokoić .

Bo wizytę mam dopiero 16 wrzesnia. Mdłości wróciły na chwilę dzisiaj i wczoraj pomarańczowe były masakra najadłam się strachu bo nic takiego nie jadłam. Chciałabym chociaż czuć jakieś łaskotanie, chyba czuję ale nie wiem na ile to moja głowa ha ha. Okropnie się tak bać.

Troszkę was przejrzałam cieszę się że wizyty udane i że niektóre znają płeć ja cały czas mówie do brzuszka WoJula, bo będzie Wojtek albo Julka.
Buziaki Kochane
Dobrze ze przeczytałam was odrobinkę bo jeszcze załapałam faze że czasem śpię na prawym boku i że szkodzę, głupol ze Mnie He He. Już widać brzuszek bo ludzie zagadują jaka płeć He He .
Stęskniłam się za Wami zawsze lepiej jak się z popisze

Ostatnia edycja:
Iman, a dlaczego chcesz robić genetyczne? Wiek? Chyba nie... Masz jakieś wskazania, że powinnaś? Przezierność wyszła nieprawidłowa? Czy po prostu chcesz?

Anulka_marcowa nie miałam robionej przezierności karkowej. Musze jutro zadzwonić do mojej lekarki i spytać o to. Narazie miałam robione tylko 1 USG nie licząc tego na początku ciąży żeby potwierdzić,że wszystko jest w porządku. Ale to było robione w prywatnym gabinecie.

Żgutek, fajnie, że wypoczełaś. Takie wakacje są super przyjemne. A grzybki? Pychotka, ja wczoraj słoiczek opchnęłam.
Teraz widzisz jak to jest? Jak się nie ma żadnych objawów, to się ma schizy i obawy. Ale zaraz... Ty masz objawy. No! Więc kopniak za schizy, bo oczywiście okażą się bezpodstawne.

Witam się dziś z dużym opóźnieniem. U nas była piękna pogoda cały weekend. Cudnie! :)

Zabrałam się dziś za gotowanie i zrobiłam paszteciki, barszczyk czerwony (mąż pomagał dzielnie), a na kolację knedle ze sliwkami :) już tak za mną chodzily! :) do tego kompot z brzoskwiń :D

Iman, rozumiem. Myślałam, że przezierność miałaś. Pewnie, że się umawiaj. Ale dziwię się, że gin Cię nie skierowała. W sumie można powiedzieć, że to badanie jest zlecane zawsze, niezależnie od wieku i wskazań...
Iman, masz na to tydzień z kawałkiem. Przezierność robi się do 13 tygodnia i 6 dnia ciąży.

Hej dziewczyny :)
Jakos ogarnelam pierwszy tydzien szkoly, ale przyznam ze ledwo i wcale nie ciesze sie na kolejny, ktory sie zbliza :(

Zazdroszcze tym ktore juz byly na usg i maja za soba przeziernosc, bo ja mam jutro i okropnie sie boje. Co prawda dzidzie czuje, ale ten niepokoj jest okropny :(
Gratulacje dla tych ktorym minely dolegliwosci, brzuchy wyskakuja i znaja plec :)

Teraz Was nadrobilam.

Rurka, cieszę się zę już lepiej! :)

Żgutek, super ze urlop się udał.

Anulka, mi sie często zdarza smutki przenosić na jakąś pracę, wtedy się uspokajam i wyciszam. Mam nadzieję ze już lepiej :)

Natalia, rogal jest super, tak jak mówi Patrycja nie jest za twardy, elastyczny :)

Ana, muszę też zajrzeć za orzechami bo uwielbiam włoskie.

Iman, no to sobie odpoczniesz! Gratuluję udanej wizyty :)

Za jutrzejsze wizyty trzymam kciuki.

I już denerwuję się na naszą wtorkową.

Moja córcia dziś do mnie mamo ty nie możesz pić coli, kawy i piwa, bo dzidziuś się chory urodzi. Jak czytałam jej bajkę to cały czas trzymała rękę na brzuchu i mówi że przytula dzidziucha.
Dla wszystkich słodziaków na forum i nie tylko serduszkowy murzynek:-)
DSC_0492.jpgDSC_0493.jpg

Załączniki

• DSC_0492.jpg
    DSC_0492.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC_0493.jpg
    DSC_0493.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama