Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Miałam zły sen dzisiaj. Wszystko przez tą przezierność karkową. Od razu po wstaniu zadzwoniłam do lekarza, który robił mi USG na początku potwierdzające ciąże. Dzisiaj idę na badanie :-)
Zaraz jadę też do pracy zawieźć zwolnienie lekarskie i odwiedzić współpracowników.
Sunajka dostałaś odopowiedź ? U mnie nadal cisza i denerwuje mnie to, że nie mogę Ci pomóc.
Co do remontów to mam już za sobą. W lipcu mieliśmy malowanie oraz wykończyliśmy pokój dla Bąbelka.
Trzymam kciuki za wizyty&&&
bachuta na ruchy i to tak wyraźne to zdecydowanie za wcześnie jeszcze... ale nie wiem co to może byc, może macica się rozciąga i jakieś skurcze mięśni przy tym masz? ja też mam róóżne dziwne objawy w okolicach brzucha...z każdą ciążą coraz bardziej wyraźne i przez to czasami niepokojące.
Ja mam przezierność dzisiaj o 13:45... grrrr stres....