reklama

Marcowe mamy 2015

Z USG z wielkości dzidziusia wychodzi,że jest to 10 tydzień. Zadzwonię jutro do mojej lekarki i spytam o to. Ale też skontaktuję się z przychodnią.

Anulka_marcowa 2 moje koleżanki z którymi rozmawiałam nie miały robione przezierności karkowej. Też się właśnie dziwię.

Pisząc o badaniach genetycznych miałam właśnie na myśli przezierność karkową :-p Jakoś tak to sobie wbiłam do głowy ;-)

reklama
Iman, myślałam ze teraz przezierność to norma podczas wizyty :what:

Dziewczyny, ale mnie głowa rozbolala. Cały dzień gdzieś lekko czułam w skroniach, ale teraz to już jest tragedia. :mad:Idę spać i obym jutro wstała jak nowa...
Dobranoc!:)

U mojej lekarki w gabinecie niestety nie ma USG. Badanie robione jest w szpitalu. Poprzednie USG robił mi chirurg :-p Jutro załatwię sprawę z przeziernością karkową :-)

Czas na mnie.

Dobranoc marcóweczki :-)

Ostatnia edycja:
Ech, słaby ten dzień... Wszystko i wszyscy mnie wkurzali dzisiaj i na wieczór jeszcze się pokłóciłam z M i poryczałam... Pora spać i liczyć, że jutro będzie lepszy nastrój...
Miłej nocy dziewczyny.

Witam spod kołderki :P wczoraj w Bydgoszczy byłam, kupiłam wykładzinę do sypialni, 4 książki i storczyki :D niedługo remont nas czeka. Co wieczór mam problem z nogami - zespół niespokojnych stóp? Ech...

reklama
Dzień dobry, dziewczyny dzisiaj w nocy zauważyłam coś dziwnego... Raz na jakiś czas mam tak jakby "wstrząs" brzucha, tak jakby na sekundę spinaly mi sie mięśnie... Jednak jest to zupełnie niebolesne. Nie wiem jak to opisać, ale martwię sie... A moze to Małe podskakuje? Czy któraś tak albo wie co to moze być?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry