reklama

Marcowe mamy 2015

Cześć, Dziewczyny!

Bardzo bardzo dziękuję za wszystkie kciuki, wpadła 5! Haha, a Bobo tak łaskotał w trakcie, że ja się śmiałam, komisja - sami faceci - też się śmiała i tak się śmieliśmy. :D Mój Adam przyjechał, trochę przeziębiony, ale pobiegł po wszystkie zachciewajki. Wczoraj prawie nie jadłam. :p

&&&&& za wszystkie dzisiejsze wizyty!

reklama
Iman ja też brałam ślub cywilny w ciąży, nie było mowy o szampanie. Nie ma gorszej trucizny dla dziecka poza alkoholem, nawet narkotyki ( z wyjatkiem metaamfetaminy) nie są tak okropne w skutkach jak procenty. Cały widz polega na tym że nie wiesz która partia mózgu się kształtuje obecnie, i która alkohol uszkodzi, ale szkodzi zawsze bez wyjątków.
Natalia czyli wizyta bardzo pozytywna:-)
Mój rogal właśnie doszedł, położyłam się na chwile i jest tak wygodny ze zastanawiam się czy i w samochodzie nie mogę go używać:-)dzięki Patrycja za inspirację!:-)

Kropelka to duże prawdopodobieństwo że i dzidzia będzie wysoka i duża.
Tata moich córeczek ma 2 metry równo i starsza jest teraz wyższa od całej swojej grupy w przedszkolu a stopę ma prawie już jak ja:-)
Ja byłam największym noworodkiem w historii szpitala w którym moja mama rodziła:5200kg/63 cm, urodzilam się ze złamanym obojczykiem, stopą zdeformowaną , krwiakiem i przywiedzionym kciukiem, więc chyba trochę ciasno mi było:-) a rodzice nie byli super duzi, tata miał 187 cm, a Mama 170.

Zet bardzo sie ciesze ze wszystko gra...i jestes pierwsza z kopniakami???jak sie nie myle;)gratuluje dziewuchy a imie...hmmm ja mam na imie Gosia(przez polowe mojego zycia mialam problem ze swoim imieniem ale to chyba normalne);))) Czekam na kopniaki Tymka ale wciaz cicho.sza;)milego.dzionka!

reklama
Natalia gratulacje!

Elżbieta a ile cm ma twoje maleństwo?

trzymam kciuki za popołudniowe wizyty..

a ja zjadłam zupę i stoi mi w gardle - znowu..mam już dość tych dolegliwości.. z synkiem tak nie miałam..
do momentu zapalenia żołądka przytyłam niemal 3kg, później straciłam 5kg.. teraz mam +1kg a u Was jak z wagą?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry