konwalianka
Mały bąbelek
kartagina, na pewno to komcznie wygląda..mina Pań pytających..hehe, a powiedz..skoro leżysz pomaga Ci ktoś przy najmłodszej?aan już doczytałam..szkoda ze nie masz wsparcia w tacie..ale może jeszcze mu się odmieni ;-)
anet - witaj, ja uważam ze sg 3d na tym etapie to wyrzucenie kasy..obraz jeszcze niewyraźny..koło 20 tygodnia już lepiej, choć podobno najlepiej od 26 tygodnia robić..
KasikP czytam to co napisałaś, jak Ci lekarz powiedział o teście PAPA i w szoku jestem jak odmienne są zdania i informacje na ten temat..ja nie robiłam..mało tego lekarz mi nawet odradził, bo uważa to za wyrzucone pieniądze.. na końcu skomentował: "to tylko statystyki"
zgadzam sie z Elżbietką, mój lekarz mowi identycznie, jak jej..
Anulka test PAPA to tylko statystyka - nie zamartwiaj sie!
kurcze dziewczyny Wy już o wózkach..ja nawet nie myślę o przemeblowaniu pokoju co czeka na nas od roku
muszę pomyśleć nadz szafą dla moich brzdąców.. ale nie mam weny..
w przyszłym tygodniu do pracy i wraca kierat godzinowy..nie wiem jak to ogarnę.. doła już łapię..
mama Matiego - znamy się już
anet - witaj, ja uważam ze sg 3d na tym etapie to wyrzucenie kasy..obraz jeszcze niewyraźny..koło 20 tygodnia już lepiej, choć podobno najlepiej od 26 tygodnia robić..
KasikP czytam to co napisałaś, jak Ci lekarz powiedział o teście PAPA i w szoku jestem jak odmienne są zdania i informacje na ten temat..ja nie robiłam..mało tego lekarz mi nawet odradził, bo uważa to za wyrzucone pieniądze.. na końcu skomentował: "to tylko statystyki"
zgadzam sie z Elżbietką, mój lekarz mowi identycznie, jak jej..
Anulka test PAPA to tylko statystyka - nie zamartwiaj sie!
kurcze dziewczyny Wy już o wózkach..ja nawet nie myślę o przemeblowaniu pokoju co czeka na nas od roku
w przyszłym tygodniu do pracy i wraca kierat godzinowy..nie wiem jak to ogarnę.. doła już łapię..
mama Matiego - znamy się już

. poki co jest to jedyna rzecz, ktora mi wchodzi niezawodnie. no, ale zdrowe jest wiec tylko sie cieszyc.
. ani przez chwile nie zalowalam tego zakupu. i jestem pewna, ze potem przy Dzidzi tez sie przyda.