reklama

Marcowe mamy 2015

kartagina, na pewno to komcznie wygląda..mina Pań pytających..hehe, a powiedz..skoro leżysz pomaga Ci ktoś przy najmłodszej?aan już doczytałam..szkoda ze nie masz wsparcia w tacie..ale może jeszcze mu się odmieni ;-)

anet - witaj, ja uważam ze sg 3d na tym etapie to wyrzucenie kasy..obraz jeszcze niewyraźny..koło 20 tygodnia już lepiej, choć podobno najlepiej od 26 tygodnia robić..

KasikP czytam to co napisałaś, jak Ci lekarz powiedział o teście PAPA i w szoku jestem jak odmienne są zdania i informacje na ten temat..ja nie robiłam..mało tego lekarz mi nawet odradził, bo uważa to za wyrzucone pieniądze.. na końcu skomentował: "to tylko statystyki"

zgadzam sie z Elżbietką, mój lekarz mowi identycznie, jak jej..

Anulka test PAPA to tylko statystyka - nie zamartwiaj sie!

kurcze dziewczyny Wy już o wózkach..ja nawet nie myślę o przemeblowaniu pokoju co czeka na nas od roku :) muszę pomyśleć nadz szafą dla moich brzdąców.. ale nie mam weny..

w przyszłym tygodniu do pracy i wraca kierat godzinowy..nie wiem jak to ogarnę.. doła już łapię..

mama Matiego - znamy się już :happy2:

reklama
Heven, śmiejesz się, ja teraz się czuję jakby mi lat ubyło. Dzisiaj to aż sama sobie się podobałam w każdym calu:-) Włosy mi się super ułożyły, buzia gładziutka bez żadnych wyprysków, biust powiększony, jędrny, co prawda do tego lekko wystający brzuch, ale całokształt na duży plus! Czasami trzeba się pouwielbiać. Póki czas, bo wiosną to już się będę toczyć spuchnięta, więc raczej super atrakcyjna nie będę:-)

Anulka powiem Ci że ja też jeśli chodzi o biust to hmm wreszcie mam dekolt który chce pokazać taki fajny kobiecy, mąż cały wpatrzony we Mnie kurcze miłe to
Wszystkie jesteśmy sexowne mamuśki i tyle :-)

Teraz już dobranoc i buziaki

zazdroszczę Wam tego świetnego wyglądu.. ja mam mało włosów, bo wypadają garściami, mnóstwo pryszczy - nie miałam ta przed ciążą i oczywiście nie podobam się sobie..poza tym mam problem z psychiką - wiem o tym, bo boję się tych dodatkowych kg :eek:

Hej wam dziewczynki :-)
Super ze u was wszystko dobrze :-) ciesze się z udanych wizyt i trzymam & & & & & za następne .
A mnie męczą mdłości i mam pietra bo nisko mam ten brzuch swój :-( . Czekam na przyszły czwartek na wizytę i zobaczymy czy choć trochę mi się podniósł ale słabo to widzę .
Kolorowych snów kochane

Karola, będzie dobrze, zobaczysz.

Anulka, brawo za twoje podejście!!! Nie możemy być ofiarami ślepych statystyk. Nasze Maleństwa muszą mieć pozytywnie nastawione i szczęśliwe mamy :)

Dzień dobry Marcóweczki,

Szok dzisiaj pierwsza jestem?, śpiochy he he

Tradycyjnie dnia bez przykrych dolegliwosci życzę

Udanej wizyty Kasiu, nie pamiętam czy ktoś jeszcze ma dzisiaj ale powodzenia

Normalnie to bym się cieszyła że koniec tygodnia prawie ale dla Mnie on oznacza koniec urlopu brrr w poniedziałek powrót do rzeczywistości oby łagodnie

Dobrego dnia Sexy Brzuchatki

Jeszcze 2 dni i 16 tydzień u Mnie :-)))) ale już energia jest

reklama
witam z rana :-)
nie ma to jak dostac maila z ksiegarni internetowej o 3.45 w nocy. na telefon lezacy nieopodal glowy... no obspalam sie po pachy tej nocy...
poza tym poirytowana jestem. 2 tyg temu minely mi mdlosci. kilka dni temu powrocily... a myslalam, ze juz mam to za soba... najpierw myslalam, ze to przez bol gardla i zalegajaca tam kluche. wcz pomyslalam, ze moze witaminy, ktore zaczelam teraz brac mi nie sluza. a teraz mysle, ze niestety Dzidzia uznala, ze moze jeszcze troche porozrabiac. i znow nasilil mi sie problem z jedzeniem. ehh...
ale awokado jem nadal ;-). co najmniej jedno dziennie :-D. poki co jest to jedyna rzecz, ktora mi wchodzi niezawodnie. no, ale zdrowe jest wiec tylko sie cieszyc.
gorzej, ze zaczelam jesc kinder mleczne kanapki - te bez czekolady. tak wiem. to badziewie. co wiecej, synowi bym tego w zyciu nie dala do zjedzenia. ale sama mam zapas 10 w lodowce... :crazy:
k@asiks ja mam tego rogala motherwood. kupilam takiego w welurowej powloczce. kocham go :tak:. ani przez chwile nie zalowalam tego zakupu. i jestem pewna, ze potem przy Dzidzi tez sie przyda.
co do odmlodzenia, urody itp. mi od poczatku ciazy wszyscy mowia, ze promienieje, slicznie wygladam itp. ale ja jakos nie mam tego poczucia. mam wrazenie, ze musi byc widac moja irytacje zmeczenie i ze to powinno wplywac negatywnie na moj wizerunek. no, ale skoro ogol uwaza inaczej to ja sie klocic nie bede.
a co do wieku to wlasnie skonczylam 37. a ostatnio moj M rozmawial z kuzynka i jej narzeczonym i opowiadal o badaniach jakie nas czekaja itp. no i mowi, ze bede miala te genetyczne, bo mi przysluguja ze wzgledu na wiek. narzeczony kuzynki: ale jak ze wzgledu na wiek? no to M mowi, ze od pewnego wieku sa zalecane i sa za darmo. a tamten: ale czemu Monika ma je miec? przeciez ona ma 28 lat?
no coz. mile :-D. kuzynka M byla leoiej uswiadomiona co do mojego wieku i tylko parsknela smiechem. a m coz. ucieszyl sie chlopak. bo tak w ogole M jest ode mnie mlodszy o lat 7 wiec nie wypada mi staro wygladac ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry