reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Zgutek myślałam że będzie dziś lepiej ale czuje jak by mi coś siedziało dalej na żołądku . Wczoraj tak mnie wymeczyl ten kibel ze zeszło ze mnie 2 kg .

Kobitka masz rację ze dobrze ze skoczył przed tym wypadkiem bo jak by to było po to bym mu nie pozwoliła. A tak to naprawdę był szczęśliwy i stwierdził że to najlepszy prezent jaki dostał do tej pory .

Powiem wam ,że przez to ze co chwile jest coś juz brak mi sił i łapę doły. A tak mi się chce płakać , mam już dość :-( . Mam tylko nadzieje, że z małym wszystko jest dobrze . W czwartek wizyta mam nadzieje że ale się dobrze tam miewa w brzuszku

Hej :) kobita niestety nie pozostaje mi nic innego jak to przeczekac jak jest atak ...na poczatku myslalam ze sobie cos nadwyrezylam ale tyle czasu I w takim miejscu to nie to...
Karola to mieliscie szczescie w nieszczesciu...
Zgutek prosimy o koniecznie o relacje po wizycie I udanego dnia w pracy tym razem!!!:)
Ja jeszcze w domu ale chyba ostatni dzien ;) powoli wracam do zywych

mam detektor, koleżanka mi pożyczyła.
słyszałamserduszko mojego cudu :-). i jak wali czymś centralnie w detektor :-D
super uczucie :-)

dzień dobry.
wtorek bez porcelany:shocked2:
Mnie nadal sie nie udalo! :( Zaczynam podejrzewac, ze albo cos jest z tym detektorem albo mam do d... zel. :( Troche wczoraj sie nawet tym zmartwilam, bo przeciez juz powinno byc slychac. No ale nic niepokojacego sie nie dzieje, wiec nie mam powodow do obaw ze to cos z dzieckiem. Sama juz nie wiem... Pewnie tez dlatego dzis mialam taka gowniana noc...

Sealpup ten detektor to super sprawa ale ja go nie kupuje właśnie z tego powodu że jak bym nie usłyszała serduszka to bym się zamartwiala a po co mi kolejne nerwy czy strach i tak już wystarczy ze co chwile coś się dzieje

sealpup, ja mam dość stary dekektor angelsound. nie używałam żelu, tylko zwykłego balsamu. koleżanka podpowiedziała mi, żeby szukać tętna dzidzi nisko. i tam znalazłam. u mnie w prawem dolnym rogu :-). i dość mocno przyciskam, bo mam sporo tkanki tłuszczowej ;-)

Witam wszystkie marcóweczki!!!

Ana,próbować nigdy nie zaszkodzi. Uderzaj do rektora, gdzie tylko możesz. Powinni zwrócić uwagę na Twój szczególny stan. U nas w Toruniu nie ma z takimi sprawami problemów, wystarczy tylko przedmioty nadrobić.

Żgutek, Bachuta, kciukasy za wizytę!!! &&&&&&

kobita,micela, ojjj, współczuję rwy kulszowej. Pamiętam, jak moja mamcia to miała... Spała na podłodze i właściwie nie mogła się ruszać...

karola, no to dość smutno właściwie... Nie daj się smutkom, obejrzyj jakąś komedię, poczytaj coś fajnego. Nie warto się martwić na zapas. :*

sealpup, ja mam tak dziwne potrzeby, że to mnie zaczyna wkurzać! Albo nic nie jem, albo się uprę na jedną potrawę... :szok:

kradz,na samą myśl o jajecznicy jest mi źle. :p Moi rodzice mają takiego skundlonego jamnika, ale on jest tak ześwirowany, że to głowa mała. W dodatku ma grafitową sierść, no taką jak ołówek. Nie widziałam poza nim takiego. :-D

Iman, no to piona, jeśli masz wizytę 26.09. Będziemy się jednoczyć,chociaż u mnie to taka zwykła wizyta, połówkowe w październiku dopiero.

Elżbietka,wow, zazdroszczę!!!

Dziś już na szczęście mam tylko nos zatkany, co wiąże się z kluską w gardle, jak zwykle. Zrobię sobie inhalacje wieczorem. Jutro jedziemy na tę wielką uroczystość do Wiągu, to się trochę podrasuję, jakieś pazurki, od razu humorek będzie lepszy. ;-) Z rana mieliśmy spięcie o imię dla ewentualnego chłopca, coś mi się przyśniło i stwierdziłam, że musi być Aleksander, Adam stwierdził, że nie ma mowy. No i foch. Ale kupił mi Kinder czekoladę i jest ok. Przekupna jestem, wiem. :-D

Ostatnia edycja:
sealpup, ja mam dość stary dekektor angelsound. nie używałam żelu, tylko zwykłego balsamu. koleżanka podpowiedziała mi, żeby szukać tętna dzidzi nisko. i tam znalazłam. u mnie w prawem dolnym rogu :-). i dość mocno przyciskam, bo mam sporo tkanki tłuszczowej ;-)
Tez mam Angelsound, ma przynajmniej 5 lat i dzialal. Probowalam i z zelem i z balsamem, tez wiem, ze szuka sie nisko. Jedyne co to boje sie przyciskac i moze dlatego. Adasia jednak slyszalam zawsze i to juz od 12 tygodnia. No ale kazde dziecko jest inne, inaczej ulozone, o moim tluszczyku nie wspomne. ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry