Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewka, ja mam też 16 października usg połówkowe, ale ja robię je w 18 tygodniu ciąży. Mam takie wskazania, żeby jak najwcześniej zrobić te badania. A z tego co lekarz mi mówił, to powinno się je robić między 18-22 tygodniem.
Kropelka wyglada smakowicie J, muffinki też bym wciągnęła
Dzięki dziewczyny że piszecie o tym twardnieniu postanowiłam jutro poleżeć a nie latać i zasuwać w pracy w domu , przyda mi się jeden dzień leżenia bez stresu. Konwalianka no właśnie wrzucę na luz w piątek pójdę i skonsultuję.
Kradz faktycznie taki rodzinny prezent świetny patent
Elzbietka wybierzesz ja tez nie mialam ale już mamy
Ja połówkowe mam 10 bo na 6 się nie udało a potem 14 kolejna wizyta
Brzuszek trochę jeszcze mam twardy ale leżę odpoczywam dzisiaj zdecydowanie wolniej wszystko robiłam.
Polowkowe miedzy 18-24 tc ale najlepiej robic po 20 bo wtedy wszystko lepiej widac. Ja teraz mam wizyte i usg 13 .10 wiec jeszcze troche a pewnie za kolejny miesiac polowkowe czyli w pierwszwj polowie listopada ...