reklama

Marcowe mamy 2015

Agawa ja dokladnie mieszkam 15km od wroclawia, we wrocku pracuje a myslalas gdzie rodzic?lekarza masz skad?prywatnie chodzisz?ja myslalam o borowskiej i o olawie bo rodzilam tam syna i gdyby nie jedna osoba to miglabym polecic olawski sPital ale tak to nadal nie wiem....
Elzbietka z pieprzem na palec super!pozazdroscic rodzenstwa:)

Generalnie mi tez nie mieszka sie zle w polsce ale czasem decyzje w naszym panstwie sa chore...mysle ze gdyby ktos zaoferowal mi pomoc za granica odwazylabym sie pojechac i nie szkoda by mi bylo polskiego systemu,moze ktoras chetna?hehe
Osobiscie tez nie spotkalam sie z tym ze kobiete zwolniono po macierzynskim i nie boje sie tego barfziej obawiam sie ze moze buc mi ciezko znalezc opiekunke do dwojki dziexi...

reklama
Mnie to tak sie dzieje chyba juz z rok , z przerwami .. Myśle ze alergia .. Co do tego zęba dzwoniłam do dentysty ale mówił ze dopiero na 20 sierpnia mam przyjść . Czy do tej pory nic sie nie stanie z maleństwem ? Przez to ze ten zab jest chory ? Bo zamartwiam sie , tak bym chciała zeby wszyatko było dobrze .. To moja pierwsza ciaza ,mam dopiero 20 lat .. Wszystkim sie przejmuje i martwię .. Jeździłam motorem dużo w ciazy , od tego te chyba nic sie nie stało ? Nie mam i nie miałam krwawień , cały czas mam objawy ..

No właśnie tez z okolic ;P w sumie teraz mieszkam w Brodnicy ale przez pewien czas u siostry w Toruniu ;) i polecam ginekologa w Brodnicy Horszczaruka ;) a w Toruniu ginekolog na ulicy szewskiej obok sklepu fuksja ;) na starówce

Doczytalam charlie 20:) na motorze odradzam to niebezpieczny sport w ciazy bym odstawila to hobby a do dentysty umowilabym sie jak najszybciej prywatnie zeby sie nie martwic

ja jestem po dobrych studiach, mam mgr ekonomii, znam trzy języki, zawsze miałam dobrą pracę, mamy w Polsce dwa mieszkania, ale dopiero tutaj widzę jak dobrze można żyć
dobrze i spokojnie
i nie tylko o kasę chodzi, ale np. o lekarzy, leczenie, podejście do pacjenta, szkolnictwo, system emerytalny, perspektywy dla przyszłych pokoleń
to wszystko ma znaczenie

Charlie20 ząb wylecz szybko bo stan zapalny-mówią że w 1 trymestrze wszystko ma wpływ, ale wcale nie musi. Powiem Ci że ja zaszlam w ciążę z pierwszą córeczką tuż po 23 urodzinach i też się zamartwialam, czytałam o złych rzeczach, a gin mi powtarzał że wiek jest moim sprzymierzeńcem, młoda silna kobieta, i statystycznie ta grupa najmniej roni. Dodam że wówczas byłam tuż po anoreksji, byłam chudziutka na tonie suplementow i leków wzmacniających, po terapii. A mimo to ciąża przebiegała poza moimi schizami bez żadnych medycznych zakłóceń:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry