reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2015

Dziewczyny , która z was lyka kwas foliowy? ja bralam jeszcze przed planowanym zaplodnieniem i biore do teraz .. ale nie pytalam o to lekarza ..
Czy robie dobrze?

Pewnie, że dobrze tylko nie dłużej niż do 12 tyg ciąży, bo jak za długo to tez nie dobrze.

Jejku dziewczyny śledzie w occie, kiełbasa z cebulą, czekolada a ja normalnie nie mam ochoty na nic, mdli mnie tak że hej, ale spotkań z porcelaną nie mam.

Witaj Mali85 dopisz się do listy marcóweczek.

reklama
Zaktualizowałam listę, proszę Was o dopisanie terminów porodów jak się przedstawiacie w wątku POZNAJMY SIĘ albo w wątku LISTA MARCÓWECZEK.
Ble pomidory z
laugh.gif
octem MisiaMonisia, nie wypaliłaś sobie dziury w przełyku?
Ja wczoraj poszłam na wegańskiego kebaba- zaszalałam...no dobra, ciężko to nazwać kebabem ale nie jadam przyjaciół a na zapach kebaba jak najbardziej miałam mega ochotę:)))Więc się chociaż zawdychałam.

Dziewczyny ja od rana brudze na brazowo , leże lykam leki i umieram ze stresu , wizyta jutro o 11 w szpitalu albo mogę juz teraz jechać ale leki te same wiec nie wiem juz sama.

Rilla 1 leż. Mi gin przekazał ze jak bym zaczęła plamić to mam łyknąć 3 tabletki duphastonu.

Rilla1 nie mów tak, czemu miałoby nie żyć, bądź dobrej myśli, wiele kobiet plami w ciąży, groźna jest żywa krew ale plamienie mimo że wymaga konsultacji zdarza się

Witam was dziewczynki :-)
mnie mało z wami ale to tylko dlatego , że mam straszne mdłosci. Niby chce mi się jeśc a jak zaglądam do lodówki to mnie odrzuca :-(. Tragedia :szok:. Jeszcze na dodatek biorę luteinę 4 pastylki na dzień pod język , więc ciągnie mnie od razu do kibelka :-(. Miłego dzionka wam życzę kochane :-). Postaram się odezwac jeszcze dziś . Buziaczki

Mali ja mam termin na ten sam dzień co ty ;)
Co do kwasu foliowego to mi przy pierwszej wizycie zaleciła 2 tabletki dziennie, i tak mam brać jeszcze 3-4 tygodnie, potem chyba witaminy ... nie wiem w sumie, we wtorek się wszystkiego dowiem :)
zastanawiam się wciąż o co zapytać babeczkę... najgorzej z pracą bo mam dość kiepską dla ciężarnej (przedstawiciel technolog w cukiernictwie), jeżdżenie po polsce zachodniej i zapierdziel w cukierniach, a blachy z ciastem lekkie nie są. To moja druga ciąża, pierwszą poroniłam w 11 tyg i trochę mam może paranoję. Co myślicie? Nie chciałam iść szybko na L4 ale czy sobie poradzę w pracy? hmm

reklama
Do góry