reklama

Marcowe mamy 2015

Hej dziewczyny czy ktoras z Was bierze clexane i accard? Lekarka mi powiedziala ze w zwiazku z tym ze biore te leki mozliwe ze za okolo 3 tygodnie dostane plamienia? W poprzedniej ciazy bralam clexane plamien nie bylo a wiadomo ze jak sie zobaczy plamienia to zawalu mozna dostac;)

reklama
Kasik ja nie brałam...A Ty po iui?in vitro?czy to takie wspomagacze?moja siostra właśnie urodziła po in vitro i wiem że brała cały tabun leków, u niej plamienia i krwawienia w ciąży to był chleb powszedni.
U mnie mdłości odpuscily, czasem coś delikatnie zakręci, ale piersi mi mocno urosły i są takie zylaste.

Dziewczyny , która z was lyka kwas foliowy? ja bralam jeszcze przed planowanym zaplodnieniem i biore do teraz .. ale nie pytalam o to lekarza ..
Czy robie dobrze?

Celinka 83 czy Ty wiesz że mamy dzieci prawie w tym samym wieku, liga starszych się zgadza, młodszych trochę mniej, ale znowu trzeci rzut będzie identyczny. Powiedz mi kochana może my się na porodowce minelysmy. Moja Zosia jest 2009 22 stycznia

Ewa&Kubuś ale sie uśmiałam z tego kaszuba :-):-D

Charlie kwas foliowy trzeba brać :tak: Ja odstawiłam 2 tygodnie temu ponieważ mam brać Femibion Natal. Tam są różne witaminy, jod i kwas foliowy. Takze wszystko czego mi/Nam potrzeba ;-)

Ja przed chwilą wsunęłam 2 duże pomidory z cebulą i octem - taka sałatka :-p O mamuniu jak się najadłam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry