• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Sunajka tak, u mnie nadal cisza. Pewnie będzie właśnie tak jak mówisz. To by mi nawet pasowało nie miałabym czasu się stresować czy to juz czy nie czy to straszaki czy skurcze :)

Z@t czekamy na wieści :)

reklama
Pobolalo pobolalo i przestało jak Gosia podniosła główkę wyżej...dziewczyny martwilam się...najpierw te bóle a potem ona zaczęła tak się ruszać że salta robiła, i tak że dwie godziny, bardzo się zmartwilam bo to może czasem być zły objaw, że coś dziecku zagraża...dzisiaj już normalnie się rusza więc i ja jestem spokojniejsza, ale wczoraj... Może to przez moją adrenalinę...
Tak czy siak słuchajcie...jestem w ciąży!!!:-D

hahahha dobre.... mój Maniek czasem takim żartem rzuca:

cooo? w ciąży jesteś? czemu nic nie mówiłaś?... z reguły odpowiadam że to tylko wzdęcie...:eek:

Hmmm.. No ja też. Jestem w ciąży.. Tak strasznie się ciesze.. Jakie to fantastyczne przeżycie.. Będę miała dziecko ale jak ja mamusi o tym. Powiem..? :o

To gratuluję!!! Ja mam termin na marzec a Wy?:-D
Odeszła mi reszta czopa z krwią:-o brzuszek znowu boli ale nie ma mowy o skurczach...dzwoniłam do gina że mimo krwi trzeba czekać na wody lub skurcze...przynajmniej wiem ze wrota zostały otwarte definitywnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry