• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Charlie raczej nie będzie konieczny inkubator choć to zależy nie tyle od terminu narodzin co od stanu i wagi dziecka więc oczywiście nikt Ci pełnej gwarancji nigdy nie da. Ale masz skończony 36 tydzień i miałaś podane sterydy więc nie spodziewałabym się żadnych problemów. Twoją ciążę można spokojnie uznać za donoszoną. Ale decyzję zostaw lekarzowi. Na pewno podejmie słuszną i bezpieczną dla dziecka. :)

reklama
Moje wyniki ostatnie ze szpitala to..
Leukocyty 20-25 w polu widzenia erytrocyt pola usiane -erytrocyty wyługowane , bakterie liczne . Bialka , cukru, blirubiny, ket wszystko na szczescie negatywne

To jutro albo we wtorek bede dzwonic do lekarza , moze uda sie cos szybciej ogarnac... mysle ze to bedzie dobre wyjscie ... bo wyniki chyba wykazuja zakazenie i to dosc mocne mi sie zdaje ..

Charlie moj szkrabek urodzil sie w 37t+3dni i nie byl w inkubatorze i tez nie mial zadnych problemow i od samiutkiego poczatku byl przy mnie i kangurowalismy sie.Wiadomo ze wszystko bedzie zalezec od dzidzi ale 37tydzien to jest juz ok i dziecko jest donoszone i gotowe do zycia poza brzuszkiem,jesli sie tak meczysz kochana to web i zagadaj z lekarzem i nie mecz sie.
Martefka tez wlasnie mysle o kradz I Hani ale sie nie odzywa.

Ostatnia edycja:
reklama
Charlie, dziecko jest już donoszone . Teraz tylko w tłuszcz obrasta. Filip urodził się w równo 38 tyg. Ważył 4075 i spędził pół doby w inkubatorze,bo miał problem z regulacją temp.
Ja przynajmniej przez ten czas doszłam do siebie po cc. Choć nie obyło się oczywiście bez ryku z mojej strony :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry