reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Moje maleństwo ma dzisiaj już 9tygodni i 1 dzień i chyba jest tutaj najstarsze :)
Mam serdecznie dość już upałów. Dzisiaj jestem tak osłabiona i obolała, że nie mam siły stać na nogach.
Niech w końcu nadejdzie upragniony deszcz.
A co do wagi to najważniejsze jest, żeby nasze maleństwa urodziły się zdrowe. O figurę będziemy martwić się później :)

Uffff:-D pospałam, chociaż chyba znowu mi sie chce spać:eek:
Kulki,czy nie kulki, czy sie dotoczymy, czy nas dotocza:-D Ważne aby było tak jak napisaliście, aby dzieciątka były zdrowiutenkie;-)

Oto moje malenstwo ;) chyba sie dotoczymy hehe

Załączniki

• 1406723662645.jpg
    1406723662645.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Micela, cudny! :-)

Dokładnie dziewczyny, oby maleństwa były zdrowe :tak:

Powiem Wam, że właśnie zostałam ciocią :-D:-D:-D Szwagierka właśnie urodziła córeczkę ;) 3300g i 55cm, 10 punktów ;-)
A jeszcze wczoraj była na wizycie i lekarz jej powiedział, że jak nic urodzi po 8 sierpnia (termin miała 6-8) :szok:

Kradz, gratulacje dla szwagierki!! :) z tymi terminami to trzeba uwazac hehe. Kurde myslicie ze robic badanie na syndrom downa?Tu jest drogie 200 euro jaka cena w Polsce?Robilyscie we wczesniejszych ciazach?

Witam dziewczynki :-)
My ruszamy z wagą 57kg i 175 cm
Byłam właśnie w toalecie i mam lekkie upławy :-(
Mam nadzieję , że to nic złego :-(
Odezwe się kochane póżniej , bo chyba zejdę z nerw do tej wizyty za tydzień w czwartek .
Buziaczki

reklama
Dla mnie to szokujące ze tak wyglądamy hehe ni to rybka ni kijanka teraz a za dwa tygodnie będzie juz jak dziecko wyglądać :) Potem raptem w jakiś sposób się urodzi i 2 godziny później nikt nie będzie wiedział jakim cudem mieściło się w brzuchu :)
Ja mam termin na 1-3 marca z kalkulatorów i wychodzi mi dziś 9 tyg i 2 lub 3 dni ale... Z Arlenka miałam termin na 1-3 grudzień z polowkowego w no przesuneli mi termin na 17( plus 2 tyg ewentualnego przenoszenia) :0 a z polowkowego polskiego miałam termin na 7go :) mała przyszła na świat 9go wszystkie będziemy duże ale te które mają wyższe BMI muszą bardziej uważać bo duża waga tez nie sprzyja i ciąży i dziecku itd chyba ze względy chorobowe wchodzą w grę których nie da się kontrolować. Ja nigdy bym nie pomyślała ze przytyje 20 kg a jednak, rok później wróciłam do wagi sprzed ciąży a półtorej później miałam 4 kg mniej czemu przyczynił się stres jednak w każdym razie u mnie genetyka gra duża rolę ani nic nie robie, jem jak kon ćwiczyć nie lubię i do sportowej sylwetki mi jak z gór nad morze jednak wyglądam chudo mam typowo chłopieca budowę jak rośnie to brzuch i ręce bleeh :) cycki nigdy- dlatego jak zaczęły rosnąć teraz odrzucilam opcje ze przekwitam i zrobiłam test hehe

Do góry