reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcowe mamy 2015

Nigdy nie miałam problemów z tarczycą ;( Eh tak to jest w ciazy ;( ciagle zmartwienia ;(
A jeszcze dostałam czopki od gina na mdłości i pisze w ulotce ze nie stosować w ciazy , chyba ze zdrowie matki ważniejsze od zdrowia płodu ;( nie wiem czy to brać ...

reklama
Heven, super wieści, bardzo fajnie, że wszystko w porzo.
Natalia _B, powodzonka na upragnionej wizycie:-)

Charlie, tak sobie myślę, że skoro sam gin ci przepisał te czopki, to raczej wie, co robi. Wiesz, w ulotkach zawsze opisane jest czarnowidztwo, bo muszą to zamieszczać. Ale nie dziwię ci się, że masz wątpliwości... Przepraszam, ale nie wiem, co ci doradzić... Bardzo ci współczuję tych wszystkich przeżyć. A żołądka nie obciążaj po takich przejściach. A jak pęcherz, przeszło trochę po antybiotyku?

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie bylo. Koncowka wakacji to niestety ciezki czas ;) ilosc rzeczy do zrobienia przed wrzesniem mnie przywalila totalnie.
Ale pamietam o Was codziennie i staram sie czytac co piszecie.
Od wrzesnia bedzie luzniej i bede miala komputer wiec obiecuje poprawe.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, badania :)

Sama jestem po pierwszym usg, genetyczne 4 wrzesnia. Wyszla mi jakas anemia ale reszta calkiem ok. Nawet moja cukrzyca jakos nie zrobila poplochu w badaniach.
Caluje wszystkie mocno

Ja sama sobie współczuje , bo tak to ja sie jeszcze nie czułam ;( ale cieszę sie ze moge tu sie wygadać i jest mi naprawde lepiej kiedy wiem ze ktos mnie wysłucha ! Naprawde to forum to skarb na czas ciazy ! Tym bardziej ze wiem ze jestem panikara , jeszcze nie moge spać bo moja mała suczka dostała cieczke i psy wyją na osiedlu ;( dzisiejszy dzien zaliczam do męczących , strasznych i nie miłych ;( zjadlam rano kubek owsianki , kwas foliowy , jogurt naturalny , kinder bueno , ogórki kiszone i 3 kawałki chleba ... To mało ? Nie moge nic więcej ani nic pełnowartościowego ani mięsa to juz wogole ;(

Pomidorówkowo widzę że was też ciągnie do pomidorów Mnie niesamowicie wypijam multum soku pomidorowego
Anulka super ze wyniki dobre
Heven świetne wieści J
Charlie zdrówka
Pozostałym Choraskom też zdrowia
Życzę dobrej nocy bo ja dzisiaj totalny brak sił cały dzień jakby ktoś wyjął wtyczkę z energią

Charlie tsh moze byc podwyzszone od hcg. Czesto tak jest w ciazy. Z reszta Twoj wynik nie jest zly... wg mojego laboratorium wrecz w normie. Zeby sie upewnic ze ok zrob th3 i 4.

No to witam jako pierwsza z samedo rana. Obudziłam się o 5-tej i koniec snu... A budzik dopiero o 6-tej ma dzwonić... Ech...

Żgutek, mi energia powoli wraca. Od dwóch dni ćwiczę trochę i to też fajnie pobudza i rozbudza. Widzę, że u mnie senność, ospałość i ogólnie nic nie chcenie powoli przechodzi. Mam w planach w weekend wysprzątać dom!

Miłego dnia wam życzę i zdrówka wszystkim chorującym, i tym z katarem i tym z mdłościami...

Dzieje dobry!

Anulka, ja się ostatnio przewalam z boku na bok i co chwila budzę w nocy. A dziś już nie śpię od 6.15, budzik dopiero teraz dzwoni. Potem w pracy będę ziewac pół dnia ehh.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! &&& :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
Anulka piękne ciuszki wypatrzyłaś:tak:
Natalia doczekałaś się:-) &&&&& za wizytę i czekamy na relacje :tak:
Heven piękny dzidziuś gratulację udanej wizyty ;-)
Charlie biedna Ty Nasza trzymaj się i nie daj się !!!! Oby Ci już odpuściły te okropne dolegliwości !! Co do czopków to myślę że lakarz wiedział co przepisuję i na pewno nie zaszkodzi maleństwu.
Kto dziś jeszcze wizytuje???;-)
Ja wczoraj miałam przypływ energii wzięłam się za sprzątanie i cały dzień Mi zleciał:-)

reklama
Do góry