reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

ana89, mnie się wydawało, że ta wizyta za ruski rok będzie, a te trzy tygodnie zleciały ekspresowo. :) No i jeśli chodzi o mleko - takie wieści do mnie nie dotarły, opóźniona jakaś jestem. Ale odstawiłam sery pleśniowe i fetę, bo to akurat wyczytałam. Mi ser żółty w ogóle nie podchodził, ale szwagier raz kupił jeden gatunek i przepadłam, po prostu pyszny! Innego nie ruszam. :D

Haha, u mnie poza pomidorową jeszcze buraczki dzisiaj, muszę poszukać instrukcję od miksera, bo mam takie specjalne nakładki do tarcia. Chociaż najchętniej wciągnęłabym je bez tarcia, tak pięknie pachną! :)

reklama
Witajcie Dziewczyny,
Ja dzisiaj od rana w podłym nastroju, zaczynam schizować ze nie mam żadnych objawów to pewnie coś złego się dzieje,a wizyta dopiero za tydzień, nie wiem jak wytrzymam ten czas :(. Jakiś taki ogólny dół.

U nas pomidorowa dość często się pojawia bo moje chłopaki ją uwielbiają, a ja tez -bo szybko się robi .

Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

k@asik, ty się nie stresuj, ja też żadnych objawów nie mam, a wiem,że wszystko dobrze, choć wizyta dopiero za 2 tygodnie, ty masz tydzień!
I na dodatek nie mam dziś takiego wzdętego brzucha, jakby się zmniejszył... Ale spoko. Nie stresuj się, będzie dobrze. Nie jesteś sama bezobjawowa:-)

Witam Was kochane Marcóweczki
Anulka nawet nie wiesz jak Mnie pocieszasz może i ja zechce ćwiczyć i coś robić z sobą na razie od czasu do czasu spacer godzinka póltorej a tak to moje ćwiczenia to głównie sprzatalnicze ale chyba za jakis czas sprzedam te obowiazki mężowi

Witam ponownie :)
Niestety ciągle mam problem z internetem :( Mam nadzieję, że uda mi się szybko temu zaradzić. Tęskno mi do Was !
Post z usg już naprawiłam i pozwoliłam sobie usunąć wpisy o tym, że jest niewidoczny, żeby nie było spamu.
Biorę się za czytanie i nadrabianie zaległości.

Witajcie dziewczyny......znowu nie zaglądałam tu przez kilka dni......i Teraz Ciężko Was nadrobic :-)
W większosci siedzę na wątku "ciąża po poronieniu"......:tak:

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&& ;-)

Widzę ze Króluje tu teraz "pomidorowa".......a Ogórki poszły na bok :-p Ja gotuje tylko z przecieru swojej roboty. Zawsze z mamą robimy sporo słoiczków na zimę :sorry2: Chociaż ja wolę pomidorową z kupnego przecieru.......odmieniec jestem :-p

Macie jakieś przeczucia już co do płci? Ja czuję ze będzie chłopak :-) Prawie zero słodkiego, za to ogórki kiszone idą codziennie :-p Mąż oczywiscie sie cieszy bo marzy mu sie synuś :-D

MisiaMonisia ja myślę że chłopiec.... tez nie jem słodkiego, duzo kwaśnego, , pikantnego i słonego ;) ale to może mi się tak wydawać bo chciałabym synka :)
Dziewczyny co na katar?? Już od paru dni mnie męczy

reklama
Do góry