reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Dzięki Heven :) z tym chudnięciem to podobno całkiem normalne ale w przeciagu 3 dni spadłam o cały kilogram a to chyba dużo No ale nie będę się zamartwiać na zapas :):)

reklama
Heven zwiekszona wydzielina w ciazy normalna w uplawy i infekcje sa czeste. Mnie w sumie nic nie SCzypie a okoazalo sie ze mala infekcja jest o stad pewnie mocz nie fajny bo zle zrobilam badanie

Heven zwiekszona wydzielina w ciazy normalna w uplawy i infekcje sa czeste. Mnie w sumie nic nie SCzypie a okoazalo sie ze mala infekcja jest o stad pewnie mocz nie fajny bo zle zrobilam badanie

u mnie mocz w sumie ok wyszedł,ale mnie upławy przerazaja...zawsze sie ich bałam

Witam Marcowe Mamuśki :))))

pierwszy raz będę mamusią, termin na 30-03-2014
Dziewczyny mam problem z zaparciami :( ja już świruje:baffled:, mogę tydzień bez...
może macie jakieś sprawdzone metody, woda z cytryną, granola z siemieniem lnianym, owoce i jogurty - nie pomagają...

Biedronka, mamusia, witajcie! :)
Biedronko, na zaparcia suszone albo świeże śliwki. Skuteczne i wypróbowane. Raz też zalałam śliwki wodą na noc, rano przed śniadaniem wypiłam wodę i zjadłam śliwki ze środka. Misja została wykonana.

Usg było. Bobo śliczny, machał łapkami :) Duży, bo 7 cm. Lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku :) Bardzo się cieszę, że w końcu zobaczyliśmy nasze Dzieciątko, Adam się wzruszył. :)

reklama
dzięki dziewczyny za podpowiedź,
jutro rano wypróbuje i powiem czy się sprowadziło...
same surowe śliwki próbowałam i jeszcze jogurtem popiłam i nic .....
wow już nie mogą się doczekać :-)

Do góry