reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Ana, próbuj robić sobie inhalacje. Jak nie masz inhalatora, to nalej gorącej wody do miski z np. olejkiem eukaliptusowym, przykryj się ręcznikiem i wdychaj. Dobrze jest wymoczyć stopy w ciepłej wodzie i skarpetki założyć. Dbać o to, żeby stopy były ciepłe. Co jeszcze... herbatki malinowe, ale z lipy na przeziębienie są serio super. Jakiś spray do nosa i cytrusów jeść dużo. I czekać aż przejdzie. Nie łaź po domu, tylko poleż uczciwie pod kocem.

reklama
Dziewczyny, ja już chyba z 2 mies pomidorowej nie jadłam.... Trzeba zrobić na dniach. Poza tym nigdy z pomidorów nie robiłam świeżych, a jedynie z przecieru i ketchupu :zawstydzona/y: Zaciekawiłyście mnie.
Za to właśnie kompocik jabłuszkowy zrobiłam :-D

My robimy tak - gotujemy pomidory, dużo. Potem przecieramy przez sito. I reszta jak zwykle. :) Jest duuużo smaczniejsza (wg mnie przynajmniej). Ja nie przepadam za pomidorową z przecieru w ogóle, rzadko jem. A moja przyjaciółka robi na soku pomidorowym. :)

Jeśli chodzi o przeczucia - mnie się wydaje, że będzie Wituś, a mężowi, że Marysia. :D

I po spacerku. Pójdę chyba zaraz na hamak się położyć podłapać trochę słońca:-)

Zjadłam przy okazji trochę kapusty kiszonej. Ochota mnie naszła na coś kwaśnego:-)

Normalnie zazdrość mnie bierze za ten hamak i leżenie w słoneczku... Ale mam chwilową przerwę w pracy więc tu zaglądam do Was ;-)

WITAJCIE :biggrin2:
Witajcie Dziewczyny,
Ja dzisiaj od rana w podłym nastroju, zaczynam schizować ze nie mam żadnych objawów to pewnie coś złego się dzieje,a wizyta dopiero za tydzień, nie wiem jak wytrzymam ten czas :(. Jakiś taki ogólny dół.
spokojnie ja od samego początku ciąży aż do teraz nie mam objawów ciążowych na to nie ma reguły :-) też się kiedyś martwiłam tym ale każda ciąża jest inna :-) spokojnej ciąży dziewczyny :-)

Ha! To już wiem skąd ten katar... zawsze się dość ciepło ubieram, ostatnie dni były u nas dość chłodne i wietrzne. Ale gole stopy i baletki czy inne mało kryjące butki... i już wiem dlaczego kataru dostałam. Od dziś zmiana obuwia ;) idzie jesień ;)

witajcie dziewczyny!!!

ja też mam problemy z upławami,ale po poprzedniej ciązy to schizy!!!!!wczoraj sie pytałam gina i powiedział,że jak nie szczypie i nie swędzi to jest ok,bo upławy w ciąży to normalne!!!zapisał mi globulki jakby co!!!

dzięki diecie cukrzycowej schudłam 2 kg..sukces!!!
czy mi padło na oczy czy rurka sie dawno nie odzywała???

Hej dziewczyny :) mam pytanko....czy którejś z Was podczas badania moczu wykryto krew?? no i czy któraś z Was traci na wadze?? bo ja zamiast tyć to poleciałam 2 kilo w dół ale to pewnie dlatego, że ostatnio najlepiej czuję się po suchym pieczywie i pomidorach :):):):)

reklama
Zarunia spokojnie jeszcze zdążysz przytyć...nie bój nic..ja schudłam 2 kg ,ale dlatego ,że jestem na diecie

z moczem niestety nie pomogę

Do góry