Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będę mniej więcej z Tobą przechodzić na "zasłużone" L4 ;-)Nie widziałam potrzeby wcześniejszego rezygnowania z pracy, zwłaszcza że wiązałoby się to z wymogiem nienagannego porządku w domu- stary żyć by nie nie dał, a ja nienawidzę sprzątać
wole pracować 
Wyborcza.plTe 2 miesiące zleca Ci nie wiadomo kiedy. Obyś zdążyła choć raz odpocząć wtedy. Zazwyczaj syndrom gniazda się odzywa (cocosh coś o tym wieMoze i bylo by inne wyjscie, zeby sobie wziac wolne wczesniej ale to juz musialoby sie wiazac z kombinatorstwem z mojej strony. No bo jak, pojde do lekarza i poprosze o zwolnienie bo jestem w ciazy ? DziwneA to, ze mnie uciska, pobolewa czy cos no coz, uroki ciazy
![]()
W polowie stycznia odchodze z pracy i juz nie moge sie doczekac tych dwoch wolnych miesiecy przed porodemale z drugiej strony, siedz dwa miesiace w domu na dupie.. moj bedzie pracowal normalnie a ja bede umierac z nudow na pewno. W Polsce moze to byloby cos innego, wyodwiedzialam wszystkich po koleii a tutaj bedzie tylko skype. Ale i tak odliczam dni do tego
![]()
Barbra niestety taka mamy służbę zdrowia. A może nie o dotyczy gł lekarzy. W poprzedniej ciąży chodziłam prywatnie ale nie miałam żadnych badań ani z krwi ani ogólnych nawet na fotelu . teraz zależało mi na bezpieczeństwie więc lekarz inny. Badania wszelakie ale zero rozmowy i ustalenia czegokolwiek. Chociaż przedtem jak tak pomyślę to też nie mogłam ani pytać ani nic ustalić.Fanti to wkurzajace co ich to obchodzi przecież każdy ma prawdo sam zdecydować nie wiem czemu robią taki problem tym bardziej że widza że masz obawy przed SN a to ty masz się dobrze czuć a nie oni
manka ja też się zastanawiam co będę przez dwa miesiące robić na D. w domuBędę mniej więcej z Tobą przechodzić na "zasłużone" L4 ;-)Nie widziałam potrzeby wcześniejszego rezygnowania z pracy, zwłaszcza że wiązałoby się to z wymogiem nienagannego porządku w domu- stary żyć by nie nie dał, a ja nienawidzę sprzątać
wole pracować
![]()