reklama

Marcowe mamy 2016

Dzięki za odpowiedzi, patrzę co osoba to inaczej :-)
Lewusek Z UCHA??? Serio?? Ale numer :-D Może niemiecka medycyna, wie to, o czym polska dowie się dopiero za dekadę ;)

Cień to interes życia ukręciłaś ;) Niech się dobrze sprawuje nowy nabytek!
alio super pokoik :-)

kkasiaa HELOU?! Co z tym bankiem :-p
Mam dziś w pracy "Dzień Ciężarnej" :-) Komplementy, życzenia zdrowego donaszania od obcych ludzi, ksiądz dał mi błogosławieństwo.... Mam nadzieję że to nie jakiś zły omen że ludzie myślą że ja już na finiszu :szok: Ostatnio mam fobię przedwczesnego porodu.

No ja tez bylam zdziwiona .Daje jej reke a ona mi ucho dezynfekuje :)

reklama
Hej :)

Biedne widze, ze wiekszosc miala noce nieprzespane. Ja spalam jak zabita, obudzilam sie rankiem na siusiu i znow poszlam spac. Nie mialam zadnych snow ani nic.

Brzuch to chyba mi teraz rosnie z dnia na dzien. Alek tak szaleje w srodku rano ze az brzuch faluje i skacze :)

Barbra mnie tez boli kosc ogonowa strasznie.. a do tego w pracy czuje jakbym mialam z przodu uwieszony worek z ziemniakami a nie brzuch. Cale ramiona i lopatki az mnie bola.. no nie wiem, moze to jest za duzy ciezar juz a co dopiero pozniej bedzie ;D

Fanti, spokojnie nie stresuj sie :) na pewno wszystko bedzie dobrze i z Toba i z Bronkiem, jednak lekarze jacy sa to sa ale do byle smierci nie dopuszczaja i nie skazuja pacjentek :) z reszta Ty jestes silna babka jak tam wrzasniesz to zaraz cesarke zrobia na zyczenie :D

Cien super, ze wozek juz udalo Ci sie kupic :)

Cocosh boze ! Masz slicznie w domu !! Strasznie mi sie podoba ;)

Fanti nie martw się, Ty jesteś silna babka :) Do marca jeszcze trochę czasu to pewno coś wymyślisz, żeby spełnić swoje życzenia o CC :)

Cocosh mi też się Twój domek bardzo podoba :D

Dzisiaj na 17:30 idę na wizytę, jeszcze parę dni temu nie mogłam się jej doczekać, a od wczoraj czuje jak mnie z brzuch pobolewa ze stresu, nie wiem czemu. Ale już niedługo i zobaczę co słychać w brzuszku :-)

Od 8 dni nie mogę się dodzwonić i umówić :( a dziś akurat tek odebrała znajoma i powiedziała że pogadalam z położna i mnie zapisze i da znać :) hehe dobrze trafilam że akurat miała dyżur :)

Hani zeszła temp do 37, a teraz lezymy sobie i bajkę oglądamy. Biedna na nic nie ma siły. Ledwo zupę zjadła i nie powiedziała, że już nie chce tylko zwymiotowala.

Fanti haha dobry sen.

Dzastibasti powodzenia na wizycie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry