Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja całą noc wstawalam na siusiu tak mnie Grześ kopał więc myślę że zaraz pójdę na drzemke bo zjadlam i coś mi się oczy zamykają
Isia kciuki za egzamin i życzenia dla zuzi !!! :*
Lipiec to fajny miesiąc na spotkanie może nam się uda tylko wtedy trzeba jakieś miejsce w połowie drogi dla każdej
Cocosh czekamy i liczymy na dobre wieści
Bursztynek to wyspalam się za nas wszystkie
Cocosh? Kurde...w takich momentach przydalby sie nr tel. Moze na prywatnym podzielimy sie. Numerami? Co Wy na to? W koncu porody zblizaja sie wielkimi krokami
Isia wszystkiego najlepszego dla Zuzi Powodzenia na egzaminie.
Ja też jestem za numerami telefonu na zamkniętym. Dziś znowu chora obudziłam :-/ tylko tydzień zdrowa i znowu katar
Wczoraj widzieliśmy naszego Piotrusia waży 1600 gram prawie i wyprzedza termin o 8 dni. Wydaje mi się,że do tatusia podobny Na wątku brzuszkowym umieszczę zdjęcie.
Ja już nr podałam. Muszę dać dobry przykład
Cieszę się że mam taką moc i potrafię was zmobilizować. Nie bez przyczyny dali mi stopień wojskowy i książeczkę wojskową
A ostatnio mój brat jak powiedziałam bezwiednie że podoba mi się jak tak równo wojsko stoi stwierdził że musiałam w poprzednim życiu być generałem