Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fajne kotki Ale ja na razie wstrzymuje się z kupnem zwierzatka jakiegokolwiek
Dzisiaj tak tylko P omagalam sprzatac Ale coraz ciężej mi jest i za tydzień chyba już sobie odpuszczę i niech mój lata ze sprzątaniem ja już nie mam siły... nie chce mi się :/ gdyby nie wizyta kolegi jutro też mamy gości to bym nie sprzatala wogole !
Huhuhu przyjechał kumpel poszli z moim pobiegać i popodciagac się na drążku przyszli teraz rozebrali się do samych majtek i kolejka do kapania [emoji14] takie weekendy to ja mogę miec
Serduszko, Lilith, Ania - ja Was bardzo proszę - ponoście się jeszcze troszkę w tych dwupakach... Ja wiem, że ciężko ale spokój ma być z tymi skurczami!
Asieńka, korzystaj póki możesz...
Ja dziś też miałam labę. Pojechałyśmy dziś rano z Olą do moich rodziców, więc nie musiałam gotować i generalnie mogłam się poobijać w końcu
Volka super kicia, mój Mirek też ma różowy nosek. Z tym że Twoja kicia to słodka taka i delikatna - a mój to kocur dumny