reklama

Marcowe mamy 2016

Kate współczuje wypadku ale tak jak pisałaś dobrze że nic sie nie stało... Powodzenia w szukaniu autka i odzywaj sie częściej :)

Ja już dziś szydełko odłożyłam. M zajął sie chłopcami wiec leżałam troche...
Młody mi rozciąga brzuch do granic wytrzymałości hehe...
Dziewczyny Was też tak swędzi skóra na brzuchu? Moja napieta jak cholera i już jobla dostaje tak rozstepy mnie swędzą... pękam normalnie...

reklama
Jej ja uwielbiam koty, napewno kiedyś chce mieć jak nie teraz to na starość:-D. Nie potrafię obojętnie przejść obok kota i go nie pogłaskać. A psów znowu nie lubię, strasznie mi śmierdzą

Serduszko mnie taż czasem swędzi i za każdym razem jak chce podrapać to gadzina zasadzi kopniaka

Clodi.. no teraz to złapałaś minusa u mnie.. jak to psy śmierdzą?? Chyba tylko takie podwórkowe przy budzie.. :no:

Ja moją Majkę tulę i często czuję jej zapach i lubię go.. ona jest czyściutka, pachnąca i milusia.. to koty śmierdzą, brudzą w domu, rzygają po meblach, włażą na stół.. leją śmierdząco jak im się coś nie podoba.. i można by tak jeszcze wiele wymieniać.. :dry:

Mnie w ciazy z blizniakami swedzial,ale byl na koniec ogromny a mimo to nie bylo rozstepow. Teraz odpukac tez nie ma i nie swedzi narazie. Asieńka cudowne obydwa! A Klucha ta szara skradla moje serce :)

Widzę, że sporo z Was lubi i ma koty :D:D

Ja koty toleruje, ale żeby być ich miłośniczką to nie bardzo. Dziadek mój ma kotkę (mieszka na dole, a my na górze w domu), więc bywa że mnie jego kotka odwiedza, ale nie przepadam za tymi jej wizytami :P Ale karmić ją to karmie :D Ale za to piesek mojej mamy przychodzi codziennie do nas :D Jak moja mama jest w pracy to Mikuś jej jest u mnie albo u dziadka :D

Psy i koty Smiersza jak nikt nie dba o ich czystość z kotem łatwiej bo nie potrzebuje wychodzić ale psa łatwiej wykąpać więc jak ktoś dba to nie smierdzi :)
U mnie koleżanki były teraz poszły a ja tosty sobie zrobilam a brzuch twardy więc teraz tylko leże
Mnie czasem swedzi a wypycha się tak że wydaje mi się że skórę mi rezerwie lobuz

reklama
Hej laseczki. Tez mialam pytac o wedzącą skórę wokół pępka. Ostatnio jakas masakra :-) a ja bylam u okulisty u i po totomografii stwierdzila że jest gorzej niż bylo 4 lata temu i mam wskazanie do cc. Ale będę chciała próbować normalnie. Zobaczymy co mi powie lekarz.
A przez ostatnie 4 dni mam 2cm wiecej w ovwodzie brzucha i 2, 5 kg więcej na wadze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry